Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Solvency: Από 13/6 η αποκοπή μερίσματος 0,16 ευρώ

Την Τρίτη 13 Ιουνίου 2006 θα πραγματοποιηθεί η αποκοπή μερίσματος 0,16 ευρώ, που αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της 2ης Ιουνίου 2006 της εταιρίας Solvency. Αποφάσεις για stock option plan και αλλαγή επωνυμίας.

Solvency: Από 13/6 η αποκοπή μερίσματος 0,16 ευρώ
Την Τρίτη 13 Ιουνίου 2006 θα πραγματοποιηθεί η αποκοπή μερίσματος 0,16 ευρώ, που αποφάσισε η τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της 2ης Ιουνίου 2006 της εταιρίας Solvency.

Δικαιούχοι του ως άνω μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της Εταιρείας κατά τη λήξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 9ης Ιουνίου 2006.

Η καταβολή του μερίσματος θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου 2006 από την πληρώτρια Τράπεζα Πειραιώς.

H τακτική γενική συνέλευση της Solvency ενέκρινε την από 09.12.2005 εκλογή των κ.κ. Θεόδωρου Ρήγα και Στρατή Γαρεφαλλάκη, ως νέων μελών Δ.Σ. σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών κ.κ. Γεωργίου Λιακόπουλου και Λείας-Ελισάβετ Μπαλόγλου, καθώς και την από 12.12.2005 εκλογή των κ.κ. Ρήγα Ιωάννη, Σταύρου Λεκκάκου και της Βασιλικής Αθανάσογλου ως νέων μελών Δ.Σ. σε αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών κ.κ. Γεωργίου Σορτίκου, Ξενοφώντα Αποστολόπουλου και Ηλία Γεωργόπουλου.

Επίσης, επικύρωσε τον ορισμό των κ.κ. Στρατή Γαρεφαλλάκη και Διονύση Στεριώτη ως ανεξαρτήτων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Επίσης, η γ.σ. ενέκρινε, πρόγραμμα διαθέσεως μετοχών στο προσωπικό της εταιρίας, με τη μορφή παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης για αγορά μετοχών (stock option plan). Το πρόγραμμα θα ισχύει για τους διευθυντές και ανώτατα στελέχη της εταιρίας, η διάρκειά του θα είναι τρία έτη, η δε τιμή διάθεσης ορίσθηκε σε 4,60 ευρώ ανά μετοχή.

Τέλος, ενέκρινε, την αλλαγή της επωνυμίας και του διακριτικού τίτλου της εταιρίας. Η νέα επωνυμία της εταιρίας είναι ”Sciens Διεθνής Ανώνυμη Εταιρία Επενδύσεων και Συμμετοχών” και ο διακριτικός τίτλος ”Sciens Διεθνής Συμμετοχών”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v