Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εμπορικό deal Αλουμύλ Μυλωνά - Asa Italia

Την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων (ηλεκτρικά μοτέρ κίνησης για παράθυρα, τέντες κ.α.) της Asa Italia, θυγατρική της πολυεθνικής ”Somfy International”, απέκτησε η Αλουμύλ Μυλωνάς στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Εμπορικό  deal Αλουμύλ Μυλωνά  - Asa Italia
Σε εμπορική συμφωνία με την Ιταλική εταιρία ”Asa Italia Srl”, θυγατρική της πολυεθνικής ”Somfy International”, που ειδικεύεται στην κατασκευή ηλεκτρικών μοτέρ κίνησης για παράθυρα, τέντες, ρολά, κ.α., με έδρα τη Γαλλία, προχώρησε η Αλουμύλ Μυλωνάς.

Η συμφωνία αφορά στην απόκτηση από την Αλουμύλ της αποκλειστικής αντιπροσώπευση των προϊόντων της Asa Italia Srl στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Πιο συγκεκριμένα η Αλουμύλ θα ενσωματώνει τα ηλεκτρικά μοτέρ κίνησης της Asa Italia Srl στα δικά της συστήματα αλουμινίου (ρολά και τέντες, αυτόματες πόρτες γκαράζ κ.α..), ενώ παράλληλα θα ελέγχει την εμπορική διάθεσή των προϊόντων μέσω του δικτύου της σε όλες τις χώρες της Ευρώπης όπου δραστηριοποιείται.

Δημιουργεί έτσι ένα νέο πεδίο επιχειρηματικής δράσης και διευρύνει σημαντικά τον κύκλο των πωλήσεών της, αξιοποιώντας το υπάρχον πελατολόγιό της Asa στην Ευρώπη.

Για τη σημαντική αυτή σύμπραξη, ο πρόεδρος της Αλουμύλ, κος Γιώργος Μυλωνάς, τόνισε χαρακτηριστικά: ”Η συνεργασία της Αλουμίλ με την ASA θα οδηγήσει στον πολλαπλασιασμό των δυνάμεων και των δύο εταιριών, καθώς είναι το όχημα ανάπτυξής μας σε νέες αγορές, η συμμαχία με την ASA δίνει στην Αλουμύλ το προβάδισμα και στον τομέα των ηλεκτρικών μοτέρ, επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά την πρωτιά της στα πρωτοποριακά ολοκληρωμένα συστήματα αλουμινίου”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v