Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σήμερα ο Τ. Αράπογλου στη Βουλή

Τη δέσμευση ότι θα δοθούν απαντήσεις στα 14 ερωτήματα που έθεσε η διοίκηση του ΣΥΕΤΕ την Παρασκευή ανέλαβε πριν από λίγο η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.

Σήμερα ο Τ. Αράπογλου στη Βουλή
Τη δέσμευση ότι θα δοθούν απαντήσεις στα 14 ερωτήματα που έθεσε η διοίκηση του ΣΥΕΤΕ την προηγούμεη Παρασκευή ανέλαβε πριν από λίγο η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.

Το γεγονός αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα διοικητικά συμβούλια των τριών ταμείων της Εθνικής που είναι μέτοχοι της τράπεζας, καθώς ελέγχουν το 6,2% των μετοχών της, να αναβάλουν για αύριο τις συνεδριάσεις των Δ.Σ. τους, προκειμένου αφού μελετήσουν τις απαντήσεις να αποφασίσουν για τη στάση που θα τηρήσουν στη Γ.Σ. της Πέμπτης.

Υπενθυμίζεται, ότι αρχικά οι απαντήσεις αυτές επρόκειτο να δοθούν χθες, όμως τελικά, συμφωνήθηκε παράταση 24 ωρών, η οποία και ”τρέχει”.

Στο μεταξύ, σε μία ώρα από τώρα είναι προγραμματισμένη η προσέλευση του διοικητή της Εθνικής, κ. Τ. Αράπογλου, στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, προκειμένου να απαντήσει στα ερωτήματα των βουλευτών–μελών της για την εξαγορά της τουρκικής τράπεζας Finansbank.

Γιώργος Μαντέλας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v