Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Διαπραγματεύσεις διοίκησης και εργαζομένων

Κρίσιμες διαπραγματεύσεις για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας 2006 ξεκινάνε σε λίγο μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων στα ΕΛΠΕ. Οι δύο πλευρές φαίνεται να ξεκινάνε από εντελώς διαφορετική βάση, όχι στο θέμα των αυξήσεων, αλλά σε θέματα που αφορούν στους νεοπροσλαμβανόμενους.

ΕΛΠΕ: Διαπραγματεύσεις διοίκησης και εργαζομένων
Κρίσιμες διαπραγματεύσεις για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας 2006 ξεκινάνε σε λίγο μεταξύ διοίκησης και εργαζομένων στα ΕΛΠΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές φαίνεται να ξεκινάνε από εντελώς διαφορετική βάση, όχι στο θέμα των αυξήσεων, αλλά σε θέματα που αφορούν στους νεοπροσλαμβανόμενους.

Η διοίκηση φέρεται να εισηγείται πακέτο με τους όρους για τη νέα συλλογική σύμβαση, ικανοποιητικές αυξήσεις για τους υφιστάμενους εργαζόμενους στον όμιλο και διαφοροποίηση των όρων σε ό,τι αφορά θέματα αποζημίωσης και ωραρίου για όσους προσλαμβάνονται από εδώ στο εξής.

Σήμερα είναι το τελικό κρίσιμο ραντεβού, και τουλάχιστον μέχρι πριν από τη συνάντηση καμία από τις δύο πλευρές δεν εμφανιζόταν αισιόδοξη για την κατάληξή της.

Να σημειωθεί ότι η συνάντηση γίνεται παραμονή της διεξαγωγής της Γ.Σ. των μετόχων της εταιρίας και οι αποφάσεις θα έχουν αντίστοιχη βαρύτητα.

Χρύσα Λιάγγου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v