Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda: Aναλαμβάνει (και) CEO o κ. Α. Ταμβακάκης

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lamda Development κ. Απόστολος Ταμβακάκης θα αναλάβει επιπλέον και τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου στην εταιρία. Ανανέωση σύμβασης ειδικής διαπραγμάτευσης με Εθνική Χρηματιστηριακή.

Lamda: Aναλαμβάνει (και) CEO o κ. Α. Ταμβακάκης
Το Διοικητικό Συμβούλιο της LAMDA Development, κατά την συνεδρίαση του, στις 26/5/2006 προέβη στην εκλογή του κ. Γεώργιου Κ. Παπαγεωργίου, Γενικού Διευθυντή της εταιρίας, ως νέου μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Λάμπρου Αναγνωστόπουλου.

Επίσης, αποφασίσθηκε ότι ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Απόστολος Ταμβακάκης θα αναλάβει επιπλέον και τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου.

--- Ειδική Διαπραγμάτευση

Η LAMDA Development ανακοινώνειότι από τη συνεδρίαση της 1.6.2006 θα συνεχιστεί η ειδική διαπραγμάτευση επί των μετοχών της, προς ενίσχυση της ρευστότητάς τους, με ειδικό διαπραγματευτή το Μέλος του ΧΑ, Εθνική Χρηματιστηριακή. H LAMDA Development έχει υπογράψει σύμβαση παροχής υπηρεσιών ειδικού διαπραγματευτή με την Εθνική Χρηματιστηριακή διάρκειας ενός (1) έτους έναντι αμοιβής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v