Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΠΑΠ: Τι ειπώθηκε στην τηλεδιάσκεψη

Τη ”διαβεβαίωση” ότι η Διοίκηση του ΟΠΑΠ καταβάλλει όλες τις προσπάθειες ώστε να συμπεριληφθούν οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος, παρείχε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Β. Νειάδας, κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης. Δείτε τα σχόλια για τους δύο διαγωνισμούς και τα ”παιχνίδια”.

ΟΠΑΠ: Τι ειπώθηκε στην τηλεδιάσκεψη
του Αρη Δαμουλάκη

Τη ”διαβεβαίωση” ότι η Διοίκηση του ΟΠΑΠ καταβάλλει όλες τις προσπάθειες ώστε να συμπεριληφθούν οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα στην έναρξη του νέου πρωταθλήματος, παρείχε ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Β. Νειάδας, κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με τους αναλυτές.

Αναφορικά με το διαγωνισμό για την επιλογή συμβούλου για τη διαχείριση κινδύνου του ”Πάμε Στοίχημα” ο κ. Νειάδας τόνισε ότι το κείμενο του διαγωνισμού θα είναι έτοιμο σύντομα και θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού για 10 ημέρες ώστε να υπάρξουν διαβουλεύσεις.

Κατόπιν οι εταιρίες θα έχουν 52 ημέρες στη διάθεση τους ώστε να εκδηλώσουν ενδιαφέρον γιατη συμμετοχή στο διαγωνισμό. Όπως διευκρίνισε ο κ. Νειάδας θα τεθούν τέτοια standards όπου δεν θα αφήνουν κανένα περιθώριο προσφυγών, ενώ το βασικό κριτήριο επιλογής θα είναι το χρηματοοικονομικό.

Για τον έτερο διαγωνισμό (προμήθεια τερματικών) επανέλαβε ότι η ανεξάρτητη επιτροπή αξιολογεί τις τελικές προσφορές.

Παράλληλα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση επισήμανε ότι ο Οργανισμός εξετάζει πιθανές άλλες επενδύσεις, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι ”για αυτό το ζήτημα δεν βιαζόμαστε”.

Σε ότι αφορά το Προ πο επισήμανε ότι η καλή πορεία του Πάμε Στοίχημα φαίνεται να έπληξε τις πωλήσεις του παιχνιδιού τονίζοντας ωστόσο ότι περισσότερες ενδείξεις για την πορεία έτους του παιχνιδιού θα υπάρξουν μετά το β΄ τρίμηνο.

Eπίσης προέβλεψε ότι το Bingo θα είναι έτοιμο το φθινόπωρο του 2006, διευκρινίζοντας πως σε αυτή τη φάση ετοιμάζεται το software.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v