Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα Υπηρεσία Corporate Directory από την Cosmote

Πρώτη στην ελληνική αγορά η COSMOTE προσφέρει στους εταιρικούς της πελάτες την υπηρεσία Corporate Directory για άμεση και γρήγορη πρόσβαση στον τηλεφωνικό κατάλογο της εταιρίας τους μέσω κινητού τηλεφώνου, ακόμη κι εκτός γραφείου.

Νέα Υπηρεσία Corporate Directory από την Cosmote
Πρώτη στην ελληνική αγορά η Cosmote προσφέρει στους εταιρικούς της πελάτες την υπηρεσία Corporate Directory για άμεση και γρήγορη πρόσβαση στον τηλεφωνικό κατάλογο της εταιρίας τους μέσω κινητού τηλεφώνου, ακόμη κι εκτός γραφείου, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρίας.

Η πρόσβαση στην υπηρεσία γίνεται μέσω συσκευών που υποστηρίζουν την τεχνολογία WAP ή συσκευών i-mode®. Για κάθε επαφή στον εταιρικό τηλεφωνικό κατάλογο εμφανίζονται στη συσκευή των χρηστών πληροφορίες όπως Επώνυμο, Όνομα, Αριθμός Κινητού & Τηλεφώνου Γραφείου, ενώ παράλληλα υπάρχουν τρία ελεύθερα πεδία, το περιεχόμενο των οποίων μπορεί να καθορίσει κάθε εταιρία ανάλογα με τις ανάγκες της.

Με γνώμονα την ιδιαίτερα φιλική τιμολογιακή πολιτική της εταιρίας, οι πελάτες της δεν επιβαρύνονται με κάποιο εφάπαξ κόστος ή μηνιαίο πάγιο για τη χρήση της υπηρεσίας Corporate Directory, παρά μόνο για την πλοήγηση στο WAP ή στο i-mode και σύμφωνα με τις εκάστοτε τιμές ογκοχρέωσης.

Με την υπηρεσία Corporate Directory, η εταιρία εμπλουτίζει περαιτέρω το σύνολο των υπηρεσιών για τους εταιρικούς της πελάτες, παρέχοντάς τους ακόμα πιο ολοκληρωμένες και οικονομικές λύσεις επικοινωνίας, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εισηγμένης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v