Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Εκδοση ομολογιακού έως 70 εκατ. ευρώ

Εγκρίθηκε η έκδοση έγχαρτου κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους ως 70.000.000,00 ευρώ, κατά την α’ επαναληπτική συνεδρίαση της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας Intralot, της 22ας Μαΐου 2006. To 2007 η κυβερνητική απόφαση για τη λοταρία στη Βικτόρια.

Intralot: Εκδοση ομολογιακού έως 70 εκατ. ευρώ
Εγκρίθηκε η έκδοση έγχαρτου κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους ως 70.000.000,00 ευρώ, κατά την α’ επαναληπτική συνεδρίαση της τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρίας Intralot, της 22ας Μαΐου 2006.

Η έκδοση ομολογιακού εγκρίθηκε για την αναχρηματοδότηση ή/και χρηματοδότηση της εταιρίας και των εταιριών του ομίλου της.

Επιπλέον, αποφασίστηκε η παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας για τον καθορισμό των ειδικότερων όρων του Δανείου.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σε νέα γενική συνέλευση θα συζητηθεί το θέμα έκδοσης Ομολογιακού Δανείου με μετατρέψιμες σε μετοχές ομολογίες.

Εξάλλου, ο Tony Sheehan, πρώην υπουργός της τοπικής κυβέρνησης των εργατικών, θα ηγηθεί της θυγατρικής της Ιντραλότ στην αγορά τυχερών παιχνιδιών της Βικτόρια στην Αυστραλία, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Herald Sun.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, η εταιρία είτε θα ανταγωνιστεί τους εγχώριους κολοσσούς, όπως η Tabcorp, η Tattersall και η PBL, είτε θα στραφεί στη λογική των κοινοπραξιών.

Η απόφαση της κυβέρνησης της Βικτόρια για τις άδειες των κρατικών τυχερών παιχνιδιών θα ληφθεί του χρόνου, όπως αναφέρεται.

Στο αφιέρωμά της στην Ιντραλότ, η αυστραλιανή εφημερίδα επισημαίνει ότι πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο, με ετήσιο τζίρο 2,7 δισ. δολ. ενώ στέκεται ιδιαίτερα στο συμβόλαιο που εξασφάλισε για τη διαχείριση της κρατικής λοταρίας στην πολιτεία της Μοντάνα, λέγοντας ότι είναι η πρώτη μη-Αμερικανική εταιρία που εξασφαλίζει τέτοια συμφωνία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v