Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Marfin F.G

Η σημερινή Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Marfin F.G. αποφάσισε μεταξύ άλλων τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας. Πρόεδρος θα είναι ο κ. Soud Ba’alawy, ενώ Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Marfin F.G
Η σημερινή Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Marfin F.G. αποφάσισε μεταξύ άλλων τα νέα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας που ακολούθως σχηματίσθηκε σε σώμα ως εξής

- Soud Ba’alawy: Πρόεδρος

- Ανδρέας Βγενόπουλος: Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

- Λευτέρης Χιλιαδάκης: Εκτελεστικό Μέλος

- Ευθύμιος Μπουλούτας: Εκτελεστικό Μέλος

- Udayan Bose: Εκτελεστικό Μέλος

- Sayanta Basu: Εκτελεστικό Μέλος

- Μανώλης Ξανθάκης: Μη Εκτελεστικό Μέλος

- Δέσποινα Θεοχαράκη: Μη Εκτελεστικό Μέλος

- Abdulhakeem Kamkar: Μη Εκτελεστικό Μέλος

- Αχιλλέας Μακρής: Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

- Διονύσιος Μαλαματίνας: Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

- Κωνσταντίνος Λως: Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

- Γιώργος Λασσαδός: Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Επίσης η Γενική Συνέλευση εξέλεξε σαν μέλη της Επιτροπής Αμοιβών και Προσλήψεων (Nomination and Remuneration Committee) τους κ.κ. Μ. Ξανθάκη (Πρόεδρος) και Δ. Μαλαματίνα, Κ. Λως (Μέλη).

Επί πλέον ο κ. Μ. Ξανθάκης θα εξακολουθήσει να έχει την επίβλεψη της εφαρμογής των αρχών Εταιρικής Διακυβέρνησης καθώς και των εσωτερικών ελεγκτικών διαδικασιών του Ομίλου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή του Ομίλου θα απαρτίζεται από τους κ.κ. Α. Βγενόπουλο (Πρόεδρος) και Λ. Χιλιαδάκη, Ευθ. Μπουλούτα, Udayan Bose και Sayanta Basu (Μέλη).

Τέλος ο κ. Λ. Χιλιαδάκης πρόκειται σύντομα να αναλάβει καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στην ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ και την κεντρική ευθύνη για τις συγχωνεύσεις που θα επακολουθήσουν σε επίπεδο θυγατρικών τραπεζών, ενώ ο κ. Β. Κελτσόπουλος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Διοίκησης και μέλος της Επιτροπής Στρατηγικού Σχεδιασμού της MARFIN F.G.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v