Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Space: Παρουσίαση πλατφόρμας τηλε-συνεργασίας

H ολοκληρωμένη πλατφόρμα τηλε-συνεργασίας και τηλε-εκπαίδευσης της Space Hellas, παρουσιάστηκε στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών (16-18 Μαΐου).

Space: Παρουσίαση πλατφόρμας τηλε-συνεργασίας
H ολοκληρωμένη πλατφόρμα τηλε-συνεργασίας και τηλε-εκπαίδευσης της Space Hellas, παρουσιάστηκε στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τηλεπικοινωνιών (16-18 Μαΐου), που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, σε συνεργασία με την Ηellas SAT, η οποία και παρείχε την ευρυζωνική δορυφορική σύνδεση Hellas SAT net! για την επικοινωνία μεταξύ των χρηστών της πλατφόρμας, δάσκαλος πληροφορικής ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα, έκανε παρουσίαση μέσω υπολογιστή σε πραγματικό χρόνο, σε παιδιά του Γυμνασίου-Λυκείου Γκούρα της Ορεινής Κορινθίας και στους επισκέπτες που ήταν παρόντες στο Σύνταγμα.

Με αυτό τον τρόπο, επετεύχθη η προσομοίωση μίας συμβατικής τάξης διδασκαλίας μαθήματος πληροφορικής, με αντικείμενο την ασφαλή χρήση του internet από τους μαθητές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της ζωντανής επίδειξης εφαρμογής του ολοκληρωμένου συστήματος τηλε-συνεργασίας και τηλε-εκπαίδευσης, παρενέβη και ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, ο οποίος πήρε το λόγο και συνομίλησε μέσω της πλατφόρμας με τους μαθητές και το δάσκαλο.

Η Space Hellas αναφέρει στην ανακοίνωσή της οτι υποστηρίζει τους πελάτες της, λειτουργώντας ως System Integrator και Value Added Service Provider σε θέματα τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής.

Τονίζει επίσης οτι από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, έχει υλοποιήσει σημαντικά και σύνθετα έργα για πολλές εταιρίες και οργανισμούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v