Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιntracom: Διευκρινήσεις για την Intracom Telecom

Διευκρινήσεις για την Intracom Telecom παραθέτει με ανακοίνωσή της η Intracom, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα σε οικονομική εφημερίδα σχετικά με τις παραγωγικές δραστηριότητες της πρώτης. Τονίζει πως η υλοποίηση της στρατηγικής ανάπτυξης της Intracom Telecom αναμένεται να απαιτήσει την αύξηση του επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού.

Ιntracom: Διευκρινήσεις για την Intracom Telecom
Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα σε οικονομική εφημερίδα σχετικά με τις παραγωγικές δραστηριότητες της Intracom Telecom, εταιρίας του Ομίλου Intracom, προς αποφυγήν δημιουργίας εσφαλμένων εντυπώσεων, γνωστοποιούνται τα εξής:

1. Η παραγωγή στην Intrarom, θυγατρική του Ομίλου στη Ρουμανία, αφορά τα ώριμα προϊόντα και γίνεται από το 1993, έτος ίδρυσης της Intrarom.

2. Στην Ελλάδα πραγματοποιείται η Έρευνα και Ανάπτυξη Συστημάτων και προϊόντων Υψηλής Τεχνολογίας, η βιομηχανοποίηση και η πιλοτική παραγωγή τους.



3. Η υλοποίηση της στρατηγικής ανάπτυξης της Intracom Telecom αναμένεται να απαιτήσει την αύξηση του επιστημονικού και τεχνικού προσωπικού. Η εταιρία ήδη απασχολεί πάνω από 2.500 άτομα, εκ των οποίων τα 1.576 εργάζονται στην Ελλάδα και δεν τίθεται κανένα θέμα μεταφοράς πόρων εκτός της χώρας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v