Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΥΔΑΠ: Παρουσίαση στρατηγικών στόχων

Στη βελτίωση της εσωτερικής δομής, στην αύξηση της κερδοφορίας και στη βελτίωση της παραγωγικότητας και της επάρκειας στοχεύει στρατηγικά η ΕΥΔΑΠ, όπως προκύπτει από παρουσίαση της εταιρίας. Η ΕΥΔΑΠ στοχεύει επίσης στην ανάπτυξη στα Βαλκάνια και στην είσοδο εμφιαλωμένου νερού.

ΕΥΔΑΠ: Παρουσίαση στρατηγικών στόχων
Στη βελτίωση της εσωτερικής δομής, στην αύξηση της κερδοφορίας και στη βελτίωση της παραγωγικότητας και της επάρκειας στοχεύει στρατηγικά η ΕΥΔΑΠ, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η διοίκησή της εταιρίας κατά τη διάρκεια παρουσίασης στις 12 12 Μαΐου 2006 σε εκπροσώπους των Χρηματιστηριακών εταιριών και σε Θεσμικούς επενδυτές.

Όπως τονίζεται, οι στρατηγικοί αυτοί στόχοι περιλαμβάνουν τη βαλκανική επέκταση (επί παραδείγματι μέσω συμβουλευτικών projects), την είσοδο στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού και την ανάπτυξη του real estate.

Εξάλλου, η διοίκηση ανακοίνωσε ότι η εταιρία έχει να λαμβάνει από το δημόσιο 392 εκατ. ευρώ και πως η συλλογή τους επιδιώκεται βασικά μέσω νομικών διαδικασιών. Στο τέλος του 2006 η εταιρία σχεδιάζει να ανακοινώσει πενταετές σχέδιο.

Τέλος, τονίστηκε ότι η ΕΥΔΑΠ βρίσκεται σε μια περίοδο ριζικής αναδιάρθρωσης τόσο Διοικητικής όσο και Χρηματοοικονομικής προκειμένου να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία στους μετόχους της όσο και να διατηρήσει τον κοινωνικό της χαρακτήρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v