Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Profile: Στρατηγική συμφωνία με Komgroup

Στρατηγική συμφωνία με τον μεγάλο χρηματοοικονομικό και τεχνολογικό όμιλο Komgroup, υπέγραψε η Profile. Αντικείμενο της συμφωνίας, είναι η από κοινού με τον όμιλο προώθηση και εδραίωση του συστήματος διαχείρισης επενδύσεων IMSplus, στις χώρες του Κόλπου.

Profile: Στρατηγική συμφωνία με Komgroup
Στρατηγική συμφωνία με τον μεγάλο χρηματοοικονομικό και τεχνολογικό όμιλο Komgroup, υπέγραψε η Profile.

Αντικείμενο της συμφωνίας, είναι η από κοινού με τον όμιλο προώθηση και εδραίωση του συστήματος διαχείρισης επενδύσεων IMSplus, στις χώρες του Κόλπου, (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Κουβέιτ, Ομάν, Μπαχρέιν).

Η λύση της στρατηγικής συνεργασίας με την Profile, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, επιλέχθηκε από τον όμιλο ΚΟΜGROUP λόγω της πλούσιας λειτουργικότητας στο Brokerage, της επεκτασιμότητας με άλλες λύσεις όπως Asset Management και Wealth Management, καθώς και της διεθνούς εγκατεστημένης βάσης του IMSplus που την καθιστά έγκυρη και αποτελεσματική επιλογή. Οι λύσεις της PROFILE λειτουργούν ήδη σε 7 χώρες εκτός Ελλάδας, στην Ευρώπη, την Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Στα πλαίσια της συμφωνίας αυτής, η PROFILE εγκαθιστά κατ αρχήν την ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης επενδύσεων και αγορών IMSplus στην NAEEM SHARES & BONDS, την χρηματοοικονομική εταιρία του ομίλου KOMGROUP για την αυτόματη εκτέλεση συναλλαγών στα 3 χρηματιστήρια των Αραβικών Εμιράτων, τόσο στο DUBAI όσο και στο ABU DHABI (DIFX, DFM, ADSM).

Πιο συγκεκριμένα, η PROFILE με την εγκατάσταση του IMSplus - του κορυφαίου συστήματος διαχείρισης επενδύσεων- θα ενσωματώσει και την πλατφόρμα e-trading για επενδυτές, η οποία θα παρέχει on-line παρακολούθηση των αγορών, των χαρτοφυλακίων και των εντολών, προσφέροντας ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης εργασιών στον όμιλο. Η πλατφόρμα παρακολούθησης αγορών και e-trading παρέχεται με δυνατότητα πολλαπλών καναλιών πρόσβασης, όπως desktop client, internet και PDA.

Η τεχνολογική πλατφόρμα που προσφέρεται στον όμιλο και στους πελάτες του θα είναι σε μορφή Application Service Provision (ASP), δηλαδή με πρόσβαση μέσω διαδικτύου στην εγκατάσταση που φιλοξενείται στο Data Center της PROFILE, από οποιοδήποτε σημείο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v