Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πτυχίο 6ης τάξης κοιτά η ΕΚΤΕΡ

Το Δ.Σ. της ΕΚΤΕΡ αποφάσισε την απορρόφηση των εταιριών Ηφαιστος και Αστρον για την απόκτηση του πτυχίου 6ης τάξης. Η Ηφαιστος διαθέτει πτυχίο Στ’ τάξης και η Αστρον Ε’ τάξης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΤΕΡ Α.Ε., κατά τη συνεδρίασή του στις 29/1/2002, αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει στους μετόχους της τη συγχώνευση με απορρόφηση των εταιριών Ηφαιστος ΑΤΕ και Αστρον ΑΤΕ. Ως ημερομηνία σύνταξης του ισολογισμού μετασχηματισμού ορίζεται η 28η Φεβρουαρίου 2002.

Η απόφαση αυτή κρίνεται, όπως ανακοινώθηκε, σκόπιμη και συμφέρουσα για την εταιρία, τους μετόχους, τους εργαζόμενους και τους συναλλασσομένους με αυτήν. Η συγχώνευση της ΕΚΤΕΡ Α.Ε. με απορρόφηση των παραπάνω εταιριών δημιουργεί ένα νέο κατασκευαστικό σχήμα, ενισχυμένο τόσο σε επίπεδο οικονομικών στοιχείων όσο και σε επίπεδο ανθρώπινων πόρων.

Η εξέλιξη αυτή εξυπηρετεί με άριστο τρόπο το σκοπό διεκδίκησης και απόκτησης από την εταιρία του εργοληπτικού πτυχίου 6ης τάξης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2940/2001. Η απορροφώμενη εταιρία Ηφαιστος ΑΤΕ κατέχει πτυχίο ΣΤ΄ τάξης, ενώ η Αστρον ΑΤΕ εργοληπτικό πτυχίο Ε΄τάξης.

Οι απαιτούμενοι εταιρικοί μετασχηματισμοί θα διενεργηθούν σύμφωνα με τις διατάξεις του Κ.Ν. 2190/20 και του Ν. 2166/93 και τελούν υπό την αίρεση των κατά νόμο οριζομένων αδειών και εγκρίσεων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και οι εγκρίσεις των γενικών συνελεύσεων των εταιριών και των αρμοδίων Αρχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v