Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OTE: Απορρίφθηκε η αγωγή της Teledome (upd)

Συνέχεια φαίνεται πως θα υπάρχει στην αντιδικία μεταξύ ΟΤΕ και Teledome. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Teledome εξετάζει το ενδεχόμενο άσκησης έφεσης ή την εκ νέου άσκηση αγωγής εναντίον του ΟΤΕ.

OTE: Απορρίφθηκε η αγωγή της Teledome (upd)
Συνέχεια φαίνεται πως θα υπάρχει στην αντιδικία μεταξύ ΟΤΕ και Teledome.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Teledome εξετάζει το ενδεχόμενο άσκησης έφεσης ή την εκ νέου άσκηση αγωγής εναντίον του ΟΤΕ. Οι επόμενες κινήσεις εκτιμάται ότι θα βασιστούν στο γεγονός πως η απόρριψη απόφασης λόγω αοριστίας δεν υπεισέρχεται στην ουσία της υπόθεσης.

Να σημειωθεί πως αγωγές εναντίον του ΟΤΕ σχετικά με το θέμα απώλειας συνδρομητών έχουν καταθέσει και άλλοι εναλλακτικοί πάροχοι.

Υπενθυμίζεται ότι το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε ως αόριστους τους ισχυρισμούς της εταιρίας Teledome εναντίον του ΟΤΕ σχετικά με ζημίες που προκλήθηκαν από την απώλεια 10.572 συνδρομητών, οι οποίοι κατήργησαν την προεπιλογή φορέα επιστρέφοντας στον ΟΤΕ.

Όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο του ΟΤΕ, η αγωγή της εταιρίας Teledome είχε βασιστεί στον προγενέστερο κανονισμό προεπιλογής φορέα, ο οποίος αντικαταστάθηκε από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).

Με το νέο κανονισμό, που έχει τεθεί σε εφαρμογή από τις 17/1/2006, καταργήθηκαν οι ασάφειες που υπήρχαν σχετικά με την προεπιλογή φορέα και δημιουργήθηκε ένα σαφές και δίκαιο πλαίσιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v