Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πόρτο Καρράς: Πρόταση για reverse split στη Γ.Σ.

Σε reverse split αναμένεται να προχωρήσει η Πόρτο Καρράς σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς αυτή την πρόταση πρόκειται να κάνει προς τους μετόχους η διοίκηση της εταιρίας προς του μετόχους στην Γενική Συνέλευση της 29ης Μαίου.

Πόρτο Καρράς: Πρόταση για reverse split στη Γ.Σ.
Σε reverse split αναμένεται να προχωρήσει η Πόρτο Καρράς σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς αυτή την πρόταση πρόκειται να κάνει προς τους μετόχους η διοίκηση της εταιρίας στην Γενική Συνέλευση της 29ης Μαίου.

Σήμερα η εταιρία διαθέτει 73,5 εκατ. μετοχές, ενώ μετά το reverse split ο αριθμός των μετοχών θα μειωθεί στα 30 εκατομμύρια περίπου.

Επίσης σχετικά με το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση δανειακών υποχρεώσεων, αφορά σε μη τραπεζικές υποχρεώσεις το ύψος των οποίων ανέρχεται περί τα 5 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι μεταξύ των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης της Γ.Σ. της εισηγμένης περιλαμβάνεται η αύξηση της ονομαστικής αξίας των μετοχών της εταιρείας, με έκδοση νέων μετοχών σε αντικατάσταση των παλαιών και τροποποίηση του άρθρου 6 του καταστατικού.

Παράλληλα περιλαμβάνεται η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας με κεφαλαιοποίηση δανειακών υποχρεώσεών της και έκδοση νέων μετοχών, με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των μετόχων.

Αντιόπη Σχοινά

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v