Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrasoft: Ανέλαβε από κοινού έργο 30 εκατ. ευρώ

Ένα από τα βασικότερα έργα παροχής υπηρεσιών ενημέρωσης και επικοινωνίας στους τομείς της έρευνας και της τεχνολογικής ανάπτυξης ανέλαβε για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κοινοπραξία της Ιntrasoft International, μέλος του ομίλου INTRACOM HOLDINGS.

Intrasoft: Ανέλαβε από κοινού έργο 30 εκατ. ευρώ
Ένα από τα βασικότερα έργα παροχής υπηρεσιών ενημέρωσης και επικοινωνίας στους τομείς της έρευνας και της τεχνολογικής ανάπτυξης ανέλαβε για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κοινοπραξία της Ιntrasoft International, μέλος του ομίλου Intracom Holdings.

Το νέο έργο κατοχυρώθηκε στην κοινοπραξία PubliResearch, της οποίας ηγείται η Intrasoft International, έπειτα από διεθνή διαγωνισμό της Γενικής Διεύθυνσης Έρευνας. Στην κοινοπραξία συμμετέχουν επίσης οι εταιρίες MOSTRA Communication - Βέλγιο, REGGIANI – Ιταλία και QWENTES KANTOR - Βέλγιο.

Η σύμβαση-πλαίσιο του έργου έχει μέγιστη χρονική διάρκεια τεσσάρων χρόνων και αποτελεί μέρος γενικότερου έργου, το οποίο υποδιαιρείται σε 4 παρτίδες (Lots), με στόχο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, το σχεδιασμό, την εφαρμογή και την παρακολούθηση δράσεων ενημέρωσης και επικοινωνίας.

Οι υπηρεσίες θα καλύπτουν κατά προτεραιότητα τα 25 κράτη μέλη της Ένωσης, καθώς και τις χώρες που συμμετέχουν σε διάφορα προγράμματα της Γ.Δ. Έρευνας και του Κοινού Κέντρου Ερευνών και τις υποψήφιες προς ένταξη χώρες.

Η εταιρία κατέθεσε πρόταση για την πρώτη και μεγαλύτερη Παρτίδα 1 με θέμα ”Παραγωγή ενημερωτικών προϊόντων -έγγραφο και διαδικτυακό υλικό”. Η σύμβαση-πλαίσιο για την Παρτίδα 1 έχει μέγιστη αξία 30.000.000 ευρώ και η συμμετοχή της Intrasoft International ανέρχεται σε 12.000.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να κοινοποιήσει στους Ευρωπαίους πολίτες τις πολιτικές και τα αποτελέσματα της επιστημονικής έρευνας και της τεχνολογικής ανάπτυξης που γίνεται στην Ευρώπη βάσει των προγραμμάτων-πλαισίων FP5, FP6 και FP7.

Παράλληλα, το έργο σηματοδοτεί την είσοδο της εταιρίας στο χώρο της παραγωγής ενημερωτικών προϊόντων, επεκτείνοντας τη γνώση και εμπειρία της σε υπηρεσίες σύνταξης (editorial), ενημερωτική πληροφορία (content) και διάχυση πληροφορίας (dissemination) για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρία συνεργάζεται με τη Γενική Διεύθυνση Έρευνας από το 2002, μέσω του έργου Electronic Proposal Submission System (EPSS), το οποίο αφορά στην ηλεκτρονική υποβολή προτάσεων για το ”έκτο πρόγραμμα πλαίσιο – FP6” (2002-2006).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v