Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΤΕ: Στις 23/5 η νέα γενική συνέλευση

Αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας η σημερινή α’ τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εθνικής Τράπεζας. Οι προβλέψεις του προέδρου της Εθνικής Τ. Αράπογλου για τα αποτελέσματα τριμήνου της Finansbank.

ΕΤΕ: Στις 23/5 η νέα γενική συνέλευση
Εντυπωσιακά θα είναι τα αποτελέσματα του α’ τριμήνου για τη Finansbank που θα ανακοινωθούν στις 11 ή 12 Μαΐου προέβλεψε πριν από λίγο στο περιθώριο της Γ.Σ. της Εθνικής ο πρόεδρός της Τάκης Αράπογλου.

Κάνοντας έναν πρώτο απολογισμό της παρουσίασης της Εθνικής στη γειτονική χώρα, και απαντώντας σε σχετικό ερώτημα μετόχου, είπε ότι από καθ’ όλη τη διάρκεια από την ημέρα ανακοίνωσης του deal ο αριθμός των ιδιωτών πελατών της Finansbank παρουσιάζει αύξηση, ενώ έχουν ζητήσει και πολλές επιχειρήσεις τη βοήθεια της Εθνικής για την ανάπτυξη σχέσεων με την Ελλάδα.

Ο κ. Αράπογλου είπε επίσης ότι τα οικονομικά στοιχεία της Finansbank δεν απέχουν ούτε κατ’ ελάχιστον από όσα είχαν παρουσιαστεί στις αναλύσεις και εκθέσεις προ της εξαγοράς της.

Τέλος, εκτίμησε ότι η δημόσια προσφορά προς τους μετόχους της Finansbank χρονικά θα πρέπει να εντοπιστεί στο τρίτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Σημειώνεται ότι αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας η σημερινή α’ τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Εθνικής Τράπεζας με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Συγκεντρώθηκε το 27,9% των μετοχών και η πρόταση του προέδρου είναι η δεύτερη επαναληπτική να γίνει στις 23 Μαίου 2006.

Γιώργος Μαντέλας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v