Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TIM - Vodafone για τις εξελίξεις στη Γερμανός

Κύκλοι της ΤΙΜ υποστηρίζουν πως η εταιρία δεν ανησυχεί για τις συνέπειες του deal Cosmote - Γερμανού διότι το 70% των πωλήσεών της πραγματοποιείται μέσω των καταστημάτων ΤΙΜ και άλλων συνεργατών της.

TIM - Vodafone για τις εξελίξεις στη Γερμανός
Νέα δεδομένα στην αγορά των τηλεπικοινωνιακών ειδών και υπηρεσιών δημιουργεί η κίνηση ”ματ” του ομίλου Γερμανού και του βασικού μετόχου κ. Π. Γερμανού.

Ο ”πόλεμος” που ανοίγει στο retail μεταξύ των δικτύων κινητής τηλεφωνίας που δραστηριοποιείται στη χώρα μας παίρνει νέα διάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, κύκλοι της ΤΙΜ υποστηρίζουν πως η εταιρία δεν ανησυχεί διότι το 70% των πωλήσεών της πραγματοποιείται μέσω των καταστημάτων ΤΙΜ και άλλων συνεργατών της.

Τα καταστήματα της ΤΙΜ αυτή τη στιγμή φτάνουν τα 211 και επεκτείνονται. Στο μεταξύ, οι νομικοί της εταιρίας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και τα δεδομένα προκειμένου να διαφυλάξουν τα συμφέροντά της.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του χώρου η κίνηση του Π. Γερμανού με την CosmOTE αποτελεί την καλύτερη εξέλιξη για τον επικεφαλής της Γερμανός και τον ομώνυμο όμιλο δεδομένου του ανταγωνισμού στον χώρο.

Από την άλλη, διευκολύνει την ανάπτυξη δικτύου λιανικής από την CosmOTE στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, όπου γενικότερα ο όμιλος ΟΤΕ έχει ζωτικά συμφέροντα.

Σημαντικές είναι επίσης οι πωλήσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών της Vodafone μέσα από το δίκτυο καταστημάτων Γερμανός, οι οποίες υπολογίζονται σε ποσοστό 15-20% των συνολικών πωλήσεών της.

Να σημειωθεί πως η γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας διαθέτει περίπου 246 Vodafone Shops και 108 Vodafone Corners.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v