Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΕΤΚΑ: Συμμετοχή σε διαγωνισμό για έργο της ΔΕΗ

Την πρόθεσή της να συμμετάσχει στο διαγωνισμό που προκήρυξε η ΔΕΗ για το έργο ”Μελέτη, κατασκευή και ανέγερση 2 προωθούμενων κεφαλών Τ/Δ Β=1800ΜΜ και Κατασκευή Συμπληρωματικού Εξοπλισμού για τον Νέο Κόμβο του Ορυχείου Πεδίου Καρδιάς - Τομέα 6 στο Λιγνικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, ανακοίνωσε η ΜΕΤΚΑ, η οποία αποχώρησε από την εταιρία ΤΡΙΑ ΚΑΠΑ ΠΙ - ΑΤΕΕ.

ΜΕΤΚΑ: Συμμετοχή σε διαγωνισμό για έργο της ΔΕΗ
Την πρόθεσή της να συμμετάσχει στο διαγωνισμό που προκήρυξε η ΔΕΗ για το έργο ”Μελέτη, κατασκευή και ανέγερση 2 προωθούμενων κεφαλών Τ/Δ Β=1800ΜΜ και Κατασκευή Συμπληρωματικού Εξοπλισμού για τον Νέο Κόμβο του Ορυχείου Πεδίου Καρδιάς - Τομέα 6 στο Λιγνικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, ανακοίνωσε η ΜΕΤΚΑ.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι η 19η Μαΐου 2006. Ως προϋπολογισμός δαπάνης για τον εν λόγω διαγωνισμό ορίζεται το ποσό των 3.600.000 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

Εξάλλου, η ΜΕΤΚΑ γνωστοποίησε ότι στις 3 Μαΐου 2006 προέβη στην μεταβίβαση συνολικά 8.000 ονομαστικών μετοχών της εταιρίας ΤΡΙΑ ΚΑΠΑ ΠΙ - Α.Τ.Ε.Ε. που αποτελούν το σύνολο της συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας αυτής, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 40% του μετοχικού κεφαλαίου της, έναντι συνολικού τιμήματος 993.600 ευρώ, ήτοι έναντι ποσού 124,20 ευρώ ανά μετοχή.

Η εταιρία μεταβίβασε τις ανωτέρω μετοχές προς τους κ.κ. κ. Εμμανουήλ Προύζο, Γεώργιο Κική και Γεώργιο Κωνσταντίνου, παλαιούς μετόχους της ως άνω εταιρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v