Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διέκοψαν τις σχέσεις Σκαραμαγκάς - Στρίντζης

Τη διακοπή των συμβατικών τους υποχρεώσεων ανακοίνωσαν τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και οι Γραμμές Στρίντζη, οι οποίες, παράλληλα, υπέβαλαν αίτημα στο ΥΕΝ για τη δρομολόγηση πλοίου στη Γραμμή Πειραιά - Σάμο - Κω - Ρόδο.

Διέκοψαν τις σχέσεις Σκαραμαγκάς - Στρίντζης
Τη διακοπή των συμβατικών τους σχέσεων, ανακοίνωσαν τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και η Γραμμές Στρίντζη Ναυτιλιακή, οι οποίες αφορούσαν στην ναυπήγηση δύο επιβατηγών οχηματαγωγών πλοίων, με την καταβολή από την πρώτη στη δεύτερη των προβλεπόμενων από τη σύμβαση ποσών.

Εξάλλου, η Blue Star Ferries με αίτησή της στο Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας ζητά τη δρομολόγηση του F/B Blue Star 1 από Πειραιά για Σάμο-Κω-Ρόδο.

Το Blue Star 1 είναι ένα πολυτελές υπερσύγχρονο νεότευκτο ταχύπλοο πλοίο, ταχύτητας 28 μιλίων ανά ώρα, κατασκευής έτους 2000, χωρητικότητας 1.600 επιβατών και 700 ΙΧ ή 150 φορτηγών αυτοκινήτων και 100 ΙΧ.

Το πλοίο διαθέτει εστιατόριο A la Carte, εστιατόριο Self-Service, Night Club, καταστήματα, πισίνα και όλες τις σύγχρονες ανέσεις για ένα άνετο, πολυτελές και γρήγορο ταξίδι. Η έναρξη των δρομολογίων προβλέπεται να είναι στις 20 Ιουλίου του 2002.

Με τη δρομολόγηση του Blue Star 1 αλλάζουν τα δεδομένα στο θαλάσσιο ταξίδι για Σάμο-Κω-Ρόδο, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους κατοίκους των νησιών, στους επισκέπτες και στους εμπορευομένους με τα νησιά μας, ανακοίνωσαν οι Γραμμές Στρίντζη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v