Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Έκλεισε το deal μεταξύ Μυτιληναίου και Spider

Yπογράφτηκε ήδη σύμφωνα με τις πληροφορίες του euro2day, η εξαγορά της Spider Ενεργειακή από τον όμιλο Μυτιληναίου, καθώς η ταχύτητα των εξελίξεων ξεπέρασε σχετική ανακοίνωση της ”μητρικής” -και εισηγμένης- Spider που εκδόθηκε νωρίτερα σήμερα.

Έκλεισε το deal μεταξύ Μυτιληναίου και Spider
Ξεπεράστηκε ήδη από τις εξελίξεις η ανακοίνωση της εταιρίας Spider για τις διαπραγματεύσεις με την πλευρά Μυτιληναίου καθώς την έκδοση της, σύμφωνα με τις πληροφορίες του euro2day.gr, ακολούθησαν οι τελικές διαπραγματεύσεις, κι εν συνεχεία ”έπεσαν οι υπογραφές” για την εξαγορά της Spider Ενεργειακή από τον όμιλο Μυτιληναίου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο, κατά πάσα πιθανότητα πριν την έναρξη της συνεδρίασης.

Σημειώνεται ότι στην ανακοίνωση της Spider αναφερόταν ότι η εταιρία βρίσκεται σε στάδιο διαπραγματεύσεων μεταξύ των Διοικήσεων των δύο εταιριών είτε για συνεργασία στον ενεργειακό τομέα είτε για εξαγορά της Spider Ενεργειακή από την Μυτιληναίος Holding, χωρίς να έχει ακόμη προσδιοριστεί συγκεκριμένο τίμημα εξαγοράς και χωρίς βεβαίως να έχει συναφθεί κανενός είδους συμφωνία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v