Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Spider: Επιβεβαιώνει συνομιλίες με Μυτιληναίο

H Spider επιβεβαιώνει με επιστολή της προς το Χ.Α. ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την εταιρία Μυτιληναίος είτε για συνεργασία στον ενεργειακό τομέα είτε για εξαγορά της Spider Ενεργειακής, αναφορικά με σχετικό δημοσίευμα, με τίτλο: ”Deal προ των πυλών για Spider και Μυτιληναίο”.

Spider: Επιβεβαιώνει συνομιλίες με Μυτιληναίο
Διαπραγματεύσεις με την εταιρία Μυτιληναίος είτε για συνεργασία στον ενεργειακό τομέα είτε για εξαγορά της Spider Ενεργειακής, επιβεβαιώνει η Spider, αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας ΑΞΙΑ, με τίτλο: ”Deal προ των πυλών για Spider και Μυτιληναίο”.

Όπως επισημαίνεται από την εταιρία Spider, στις διαπραγματεύσεις δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί συγκεκριμένο τίμημα εξαγοράς και δεν έχει συναφθεί κανενός είδους συμφωνία.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, το τίμημα δεν θα ανέρχεται σε 30 εκατ. ευρώ, όπως εσφαλμένα αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, τονίζεται στην επιστολή.

Στο πλαίσιο της επιχειρηματικότητας και προσπάθειας διαρκούς ανάπτυξης, τέτοιου είδους προσεγγίσεις- συζητήσεις είναι συνήθεις και στην παρούσα φάση, δεν μπορεί να υπάρξει απολύτως καμία εκτίμηση για την έκβαση τους.

Σε περίπτωση που υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη, οποιασδήποτε μορφής, η εταιρία θα προχωρήσει στις, σύμφωνα με το Νόμο και τον Κανονισμό του Χρηματιστηρίου, ανακοινώσεις προς ενημέρωση των αρμοδίων αρχών και του κοινού, καταλήγει η επιστολή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v