Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρίτο κατά σειρά έργο στις ΗΠΑ για Intralot

Η θυγατρική της Intralot στην Αμερική αναδείχθηκε πρώτος μειοδότης σε διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η Λοταρία της Πολιτείας του Αϊντάχο των ΗΠΑ για την προμήθεια του κεντρικού on line συστήματος λειτουργίας τυχερών παιχνιδιών. Η σύμβαση που θα υπογραφεί θα είναι 7ετούς ισχύος με δυνατότητα ανανέωσης τριών ετών, ενώ η αξία της ανέρχεται στα 30 εκατ. δολάρια.

Τρίτο κατά σειρά έργο στις ΗΠΑ για Intralot
Η θυγατρική της Intralot στην Αμερική αναδείχθηκε πρώτος μειοδότης σε διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η Λοταρία της Πολιτείας του Αϊντάχο των ΗΠΑ για την προμήθεια του κεντρικού on line συστήματος λειτουργίας τυχερών παιχνιδιών.

Η μετάπτωση στο νέο σύστημα της Intralot έχει προγραμματιστεί για τις 19 Φεβρουαρίου 2007. Η σύμβαση που θα υπογραφεί θα είναι 7ετούς ισχύος με δυνατότητα ανανέωσης τριών ετών, ενώ η αξία της ανέρχεται στα 30 εκατ. δολάρια. Η ανακοίνωση αυτή ήρθε ύστερα από την επιτυχημένη έναρξη του συστήματος της Λοταρίας στη Μοντάνα, που πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαρτίου.

Το τρίτο κατά σειρά αυτό έργο της Intralot στην Αμερική αφορά στην παροχή ενός ολοκληρωμένου on line συστήματος διαχείρισης παιχνιδιών, καθώς και σε μια σειρά από υπηρεσίες, όπως επικύρωση & ενεργοποίηση κωδικών και αναφορές πωλήσεων για τη διαχείριση 300 διαφορετικών στιγμιαίων λαχείων.

Το νέο σύστημα που η Intralot θα εγκαταστήσει, θα δίνει τη δυνατότητα στη Λοταρία του Αϊντάχο να επεκτείνει τη λειτουργία της σε 24 ώρες τη μέρα, 365 μέρες το χρόνο, σε μια αγορά που πραγματοποιεί πωλήσεις περίπου 130 εκατ. δολαρίων το χρόνο, με συνεχώς ανοδικές τάσεις.

Αναλυτικότερα, το έργο αυτό αφορά στην εγκατάσταση και λειτουργία ενός ολοκληρωμένου, ανοικτής αρχιτεκτονικής κεντρικού συστήματος LOTOS™ O/S σε πλατφόρμα UNIX (ΙΒΜ-ΑΙΧ), το οποίο εξασφαλίζει ταχύτητα, διαλειτουργικότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια για τη βέλτιστη λειτουργία του Οργανισμού. Το εν λόγω σύστημα είναι το δεύτερο σε πλατφόρμα UNIX που εγκαθιστά η Intralot στην αμερικανική αγορά, ύστερα από αυτό της Λοταρίας της Μοντάνα που πρόσφατα ενεργοποιήθηκε με επιτυχία.

Η Intralot θα εγκαταστήσει συνολικά 1.200 προηγμένης τεχνολογίας τερματικά CORONIS σε αντίστοιχα σημεία πώλησης τυχερών παιχνιδιών στην Πολιτεία του Αϊντάχο, μαζί με πολυδύναμους εκτυπωτές, LCD οθόνες πελάτη, καθώς και οθόνες απεικόνισης αποτελεσμάτων και διαφημιστικών μηνυμάτων. Στο έργο περιλαμβάνεται επίσης η εγκατάσταση ενός σύγχρονου δορυφορικού δικτύου για τη διασύνδεση των τερματικών με το κεντρικό σύστημα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Intralot, κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, δήλωσε: ”To νέο αυτό έργο που μας εμπιστεύτηκε η Λοταρία του Αϊντάχο αποτελεί την πιο εύγλωττη απόδειξη της μέχρι τώρα καταξιωμένης πορείας της Intralot στην αμερικανική ήπειρο. Για τρίτη φορά, η Intralot ήταν σε θέση να καταθέσει την καλύτερη πρόταση –τόσο από τεχνική όσο και οικονομική άποψη- σε αμερικανική λοταρία και να καταφέρει να επικρατήσει του ανταγωνισμού, αποδεικνύοντας έτσι ότι οι τεχνολογικές λύσεις που προτείναμε ήταν οι πλέον ενδεδειγμένες για τις ανάγκες του νέου μας πελάτη. Η ανάληψη του έργου αυτού δικαιώνει το χαρακτηρισμό της Intralot ως της ανερχόμενης δύναμης της αμερικανικής ηπείρου”.

Ο διευθυντής της Λοταρίας του Αϊντάχο, κ. Roger Simmons, δήλωσε: ”Είμαστε ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι θα έχουμε τελικά την Intralot για νέο προμηθευτή μας. Ύστερα από τη λεπτομερή αξιολόγηση των τεχνικών και οικονομικών προσφορών τόσο της Intralot όσο και της GTECH και τη σχετική βαθμολόγηση των προτάσεων των δύο εταιριών που αφορούσαν στον εξοπλισμό και τις προσφερόμενες υπηρεσίες, αλλά και τις επί τόπου επισκέψεις στις εγκαταστάσεις τους και στις συστάσεις που είχαμε από άλλους οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών, καταλήξαμε ότι η Intralot ήταν η καλύτερη επιλογή τόσο για τη λοταρία μας όσο και για την Πολιτεία εν γένει. Επιπλέον, τα κολακευτικά λόγια που εκφράστηκαν από τη διοίκηση της Λοταρίας της Μοντάνα και της Λοταρίας της Νεμπράσκα για τη συνεργασία τους με την Intralot, αλλά και η επιτυχημένη μετάπτωση του συστήματος της Μοντάνα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα από την εταιρία αποτελούν την καλύτερη επιβεβαίωση και για τη δική μας επιλογή”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v