Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΜΟΧΛΟΣ: Eργο στη Ρουμανία ύψους 27,6 εκ. ευρώ

Η εταιρία ΜΟΧΛΟΣ ανακοινώνει ότι, μετά από διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό, στον οποίο αναδείχθηκε μειοδότης, έλαβε έγγραφο από το ρουμανικό δημόσιο για ανάθεση κατασκευής του οδικού έργου DN 56A Maglavit - Bucura, χ.θ. 0 + 000 έως 45 + 000, σύμβαση 5R17. Η συνολική αξία της σύμβασης του έργου είναι 27.600.000 ευρώ.

ΜΟΧΛΟΣ: Eργο στη Ρουμανία  ύψους 27,6 εκ. ευρώ
Η εταιρία ΜΟΧΛΟΣ ανακοινώνει ότι, μετά από διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό, στον οποίο αναδείχθηκε μειοδότης, έλαβε έγγραφο από το ρουμανικό δημόσιο για ανάθεση κατασκευής του οδικού έργου DN 56A Maglavit - Bucura, χ.θ. 0 + 000 έως 45 + 000, σύμβαση 5R17.

Το έργο βρίσκεται στη νοτιοδυτική Ρουμανία, 100 χλμ. δυτικά της Κραϊόβα και αφορά στην ανακατασκευή αυτοκινητοδρόμου μήκους 45 χλμ. του οδικού άξονα CALAFAT - DROBETA TR. SEVERIN. Η συνολική αξία της σύμβασης του έργου είναι 27.600.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΙΒ). Η διάρκεια εκτέλεσης του έργου είναι 30 μήνες.

Το οδικό αυτό έργο, είναι το δεύτερο που αναλαμβάνει η εταιρεία ΜΟΧΛΟΣ Α.Ε στη Ρουμανία, μετά το εκτελούμενο ήδη εκεί έργο της αναβάθμισης του οδικού τμήματος IACOBENI-SADOVA, στο βόρειο τμήμα της χώρας αυτής, προϋπολογισμού 35 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται επίσης, ότι αναμένεται σύντομα η υπογραφή και νέας σύμβασης έργου στη Ρουμανία και συγκεκριμένα για το έργο της επέκτασης του λιμανιού της Κωστάντζας (Costantza Port), προϋπολογισμού 18 εκατ. ευρώ, για το οποίο η εταιρεία ΜΟΧΛΟΣ έχει ανακηρυχθεί πρώτος μειοδότης.

Ακόμα, εκκρεμεί η ολοκλήρωση της διαδικασίας ανάδειξης αναδόχου για το έργο κατασκευής γέφυρας στην περιοχή BASARAB, στην πόλη του Βουκουρεστίου, για το οποίο η εταιρεία μας έχει δώσει την καλύτερη οικονομική προσφορά (104,5 εκατ. ευρώ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v