Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιntralot: Κέρδισε διαγωνισμό λοταρίας στην Ταϊβάν

Το διαγωνισμό για συμφωνία επταετούς σύμβασης με την ChinaTrust Commercial Bank της Ταϊβάν περί της εγκατάστασης και συντήρησης συστήματος διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών στη χώρα κέρδισε η Intralot, σε επιβεβαίωση προηγούμενου δημοσιεύματος του euro2day.

Ιntralot: Κέρδισε διαγωνισμό λοταρίας στην Ταϊβάν
Το διαγωνισμό για συμφωνία επταετούς σύμβασης με την ChinaTrust Commercial Bank της Ταϊβάν περί της εγκατάστασης και συντήρησης συστήματος διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών στη χώρα κέρδισε η Intralot, σε επιβεβαίωση προηγούμενου δημοσιεύματος του euro2day.

Η INTRALOT, ως μέλος κοινοπρακτικού σχήματος, αναδείχθηκε προτιμητέος προμηθευτής σε διαγωνισμό που είχε προκηρύξει η τράπεζα ChinaTrust Commercial Bank της Ταϊβάν, που αποτελεί τον αδειοδοτημένο οργανισμό από το κράτος για τη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών στην επικράτεια.

Το εν λόγω έργο, αρχικής αξίας 35 εκατ. ευρώ, αφορά στην εγκατάσταση και συντήρηση του κεντρικού συστήματος ανοικτής αρχιτεκτονικής LOTOS TM O/S καθώς και σε ένα σύνολο 8.000 τερματικών – εκ των οποίων τα 5.000 θα εγκατασταθούν στην πρώτη φάση εκτέλεσης της σύμβασης.

Η INTRALOT θα προμηθεύσει επίσης το λογισμικό των παιχνιδιών που θα εμπλουτίσουν την γκάμα που ήδη προσφέρεται στους παίκτες της Ταϊβάν.

Η σύμβαση που θα υπογραφεί για την υλοποίηση του έργου, θα είναι 7ετούς ισχύος και η οριστικοποίησή της τελεί υπό την έγκριση του Υπουργείο Οικονομικών της Ταϊβάν.

Επιπλέον του παραπάνω έργου, η INTRALOT μπορεί –κατόπιν σχετικής πρόσκλησης από την ChinaTrust Commercial Bank- να συμμετάσχει στην εταιρία που θα συστήσει η τράπεζα για τη διαχείριση και λειτουργία των τυχερών παιχνιδιών για τα επόμενα 7 χρόνια, όπως προβλέπεται από τους σχετικούς όρους της διακήρυξης. H συνεργασία αυτή αναμένεται να επεκταθεί και στα παιχνίδια αθλητικού στοιχήματος, εφόσον η διοργάνωσή τoυς εγκριθεί από την κυβέρνηση της Ταϊβάν.

To έργο έχει σαν στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών στην Ταϊβάν -που εκτιμάται στο ύψος των 3 δισ. ευρώ-, τον εμπλουτισμό της γκάμας των προσφερόμενων παιχνιδιών άρα και την προσέλκυση νέων παικτών αλλά και την αύξηση της συμμετοχής των υπαρχόντων παικτών. Η αύξηση των πωλήσεων των τυχερών παιχνιδιών θα έχει και άμεσο κοινωνικό αντίκτυπο, δεδομένου ότι μέρος των εσόδων επενδύονται σε έργα Πρόνοιας για την τοπική κοινωνία.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT, κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, δήλωσε: ”Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση της ChinaTrust Commercial Bank για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην INTRALOT με την ανάθεση αυτού του σημαντικού έργου.

Με το νέο αυτό έργο, η INTRALOT αποδεικνύει ότι η ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει, της επιτρέπει όχι απλά να ακολουθεί αλλά και να διαμορφώνει τις εξελίξεις στο πλαίσιο των μεγάλων έργων ιδιωτικοποιήσεων που συντελούνται σε παγκόσμιο επίπεδο. Η διείσδυση της INTRALOT στην αγορά της Ταϊβάν, που αποτελεί μια σημαντική δύναμη στη διεθνή αγορά των τυχερών παιχνιδιών και μια από τις μεγαλύτερες της ηπείρου, θα αποτελέσει το εφαλτήριο για την περαιτέρω επέκταση της εταιρίας στην µεγαλύτερη αγορά του κόσµου, αυτήν της Ασίας”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v