Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπηρεσίες Eurovision 2006 από την Cosmote

Το ρυθμό της Eurovision συνεχίζει να φέρνει η Cosmote στο κινητό τηλέφωνο, εμπλουτίζοντας τις υπηρεσίες της με περιεχόμενο για το δημοφιλή μουσικό διαγωνισμό. Προσφέρει μέσω του i-mode® και των υπηρεσιών COSMOTEview και WAP ειδικά διαμορφωμένο περιεχόμενο για την ιστορία του θεσμού.

Υπηρεσίες Eurovision 2006 από την Cosmote
Το ρυθμό της Eurovision συνεχίζει να φέρνει η Cosmote στο κινητό τηλέφωνο, εμπλουτίζοντας τις υπηρεσίες της με περιεχόμενο για το δημοφιλή μουσικό διαγωνισμό.

Σε αποκλειστική συνεργασία με την ΕΡΤ, διοργανωτή και επίσημο αναμεταδότη της διοργάνωσης, αλλά και την oikotimes.com, μία από τις πιο γνωστές ιστοσελίδες των φίλων της Eurovision, η εταιρία προσφέρει μέσω του i-mode® και των υπηρεσιών COSMOTEview και WAP σε όλους τους πελάτες της ειδικά διαμορφωμένο περιεχόμενο για την ιστορία του θεσμού, την πορεία των ελληνικών συμμετοχών και τις εξελίξεις της φετινής διοργάνωσης, εμπλουτισμένο με φωτογραφικό υλικό, ημερολόγιο εκδηλώσεων και προβλέψεις για το τελικό αποτέλεσμα.

Για την καθημερινή και αυτόματη ενημέρωσή τους, οι χρήστες του i-mode έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν σε newsletters, ενώ όλοι οι συνδρομητές της εταιρίας μπορούν να πληροφορούνται μέσω γραπτών μηνυμάτων στα ελληνικά ή/και τα αγγλικά για τις εκδηλώσεις και τα τελευταία νέα της Eurovision, στέλνοντας SMS στο 1651, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εισηγμένης.

Οι υπηρεσίες Eurovision της Cosmote μέσω i-mode φιλοξενούνται στην ειδική κατηγορία ”Eurovision SC 2006”, η οποία περιλαμβάνει τρία διαφορετικά i-mode sites (”EPT-Iστορία”, ”ΕΡΤ-Φετινή Διοργάνωση” και ”oikotimes.com”).

Αντίστοιχα, στο κεντρικό μενού των COSMOTEview και WAP, οι πελάτες της εταιρίας, μέσα από την ειδική κατηγορία ”Eurovision SC 2006”, έχουν πρόσβαση στα WAP sites ”ΕΡΤ-Eurovision SC 2006” (με την ιστορία και ειδήσεις για τη φετινή διοργάνωση) και ”oikotimes.com”.

Όλα τα Eurovision i-mode sites παρέχονται χωρίς συνδρομή, με το υφιστάμενο κόστος πλοήγησης, ενώ για τις Υπηρεσίες COSMOTEview και WAP ισχύουν, επίσης μόνο, οι υφιστάμενες χρεώσεις SMS και πλοήγησης.

Η εταιρία, Διεθνής Χορηγός του 51ου Διαγωνισμού της Eurovision, βρίσκεται για ακόμη μια φορά κοντά στη μουσική, μετατρέποντας τη μεγάλη γιορτή της Eurovision σε μία μοναδική εμπειρία για όλους τους πελάτες της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v