Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην έκθεση Caspian Telecoms η Intracom

Στη διεθνή έκθεση τηλεπικοινωνιών Caspian Telecoms 2006 η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από 11 έως 12 Απριλίου συμμετείχε η Intracom. Η συμμετοχή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της στρατηγικής για επέκταση των διεθνών εργασιών της εταιρίας.

Στην έκθεση Caspian Telecoms η Intracom
Στη διεθνή έκθεση τηλεπικοινωνιών Caspian Telecoms 2006 η οποία πραγματοποιήθηκε στην Κωνσταντινούπολη από 11 έως 12 Απριλίου συμμετείχε η Intracom.

Τα προϊόντα και οι λύσεις που παρουσίασε η Intracom κίνησαν το ενδιαφέρον των εκπροσώπων διεθνών κορυφαίων εταιριών που επισκέφθηκαν την έκθεση και συζήτησαν με στελέχη της εταιρίας προτάσεις για συνεργασία.

Στην έκθεση η Intracom παρουσίασε τις λύσεις της για την υλοποίηση και υποστήριξη υποδομών τηλεπικοινωνιακών δικτύων. Οι σειρές προϊόντων περιλάμβαναν συστήματα παροχής ευρυζωνικών υπηρεσιών πάνω από ενσύρματα ή ασύρματα δίκτυα, συστήματα ασύρματης τεχνολογίας για την υποστήριξης δικτύων πολυσημειακής ή σημείου-προς-σημείο τοπολογίας καθώς και συστήματα διαχείρισης δικτύων. Το portfolio των προϊόντων συμπλήρωνε η πλατφόρμα για την ενοποιημένη παροχή υπηρεσιών εικόνας, φωνής και δεδομένων (triple-play).

Ως Ολοκληρωτής Συστημάτων, η Intracom παρέχει ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης, συμβουλευτικές υπηρεσίες, υπηρεσίες εκπαίδευσης και διαχείρισης δικτύων εξασφαλίζοντας ότι όλες οι λειτουργίες ενός δικτύου σχεδιάζονται και υποστηρίζονται από εξειδικευμένους επαγγελματίες.

Η διαθεσιμότητα ενός πλήρους portfolio προϊόντων και η δυνατότητα παροχής όλων των απαιτούμενων υποστηρικτικών υπηρεσιών στη δημιουργία τηλεπικοινωνιακών δικτύων δίνει την δυνατότητα στην Intracom να προσφέρει κάθε φορά την ενδεδειγμένη και αποτελεσματική λύση, η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις συγκεκριμένες ανάγκες των πελατών της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v