Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΠΕ: Επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον για NIS

Τις εξελίξεις που σχετίζονται με την ιδιωτικοποίηση της NIS παρακολουθεί στενά η εταιρία Ελληνικά Πετρέλαια, όπως επισημαίνεται σε σχετική της επιστολή προς το Χ.Α. Τα Ελληνικά Πετρέλαια, έχουν δημοσίως εκφράσει το ενδιαφέρον και την σημασία που προσδίδουν στην αγορά πετρελαιοειδών στη Σερβία.

ΕΛΠΕ: Επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον για NIS
Διευκρινίσεις σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν το πιθανό ενδιαφέρον των Ελληνικών Πετρελαίων για την ιδιωτικοποίηση της NIS, παρέχει η εισηγμένη με επιστολή της προς το Χ.Α.

Η εταιρία γνωστοποιεί ότι, στα πλαίσια της αναπτυξιακής πολιτικής της, εξετάζει σε συνεχή βάση όλες τις πιθανές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην περιοχή που δραστηριοποιείται.

Η ανωτέρω αναφερόμενη ιδιωτικοποίηση αποτελεί σημαντική εξέλιξη και ως εκ τούτου τα Ελληνικά Πετρέλαια παρακολουθούν προσεκτικά τις εξελίξεις που σχετίζονται με την ιδιωτικοποίηση της NIS.

Τα Ελληνικά Πετρέλαια, μεταξύ άλλων, έχουν δημοσίως εκφράσει το ενδιαφέρον και την σημασία που προσδίδουν στην αγορά πετρελαιοειδών στη Σερβία, όπου και δραστηριοποιούνται, όπως άλλωστε έχουν κάνει και οι Σερβικές Αρχές (υπουργός κ. Bubalo).

Δεν υπάρχει όμως σε καμία περίπτωση απόφαση, συμφωνία ή γεγονός που να δημιουργεί οποιαδήποτε υποχρέωση για ανακοίνωση προς το επενδυτικό κοινό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v