Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

e-Global: Τρία νέα καταστήματα με δικαιόχρηση

Τρία νέα καταστήματα ανοίγει η e-Global SA, με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (Franchising), ένα στην Αθήνα (στο Γουδί) και δύο στην Κρήτη (Χανιά), συνολικού κόστους 1500,000 ευρώ.

e-Global: Τρία νέα καταστήματα με δικαιόχρηση
Τρία νέα καταστήματα ανοίγει η e-Global SA, με τη μέθοδο της δικαιόχρησης (Franchising) στην Αθήνα (Μικράς Ασίας 60, Γουδί) και στην Κρήτη (Βενιζέλου κ. Βικτ. Ουγκώ, Χάνια) και (Παπαναστασίου 31, Χανιά).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το συνολικό κόστος των επενδύσεων ξεπέρασε τις 1500,000 ευρώ και πρόκειται για καταστήματα υψηλής αισθητικής που έχουν να προσφέρουν τα πάντα γύρω από τον κόσμο της πληροφορικής και του internet, με θέσεις εργασίας από 70 έως 90 ανά κατάστημα.

Οι γρήγορες ταχύτητες, όλα τα νέα παιχνίδια της αγοράς, το εξειδικευμένο προσωπικό και η καλαισθησία του καταστήματος είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσουν όλους τους επισκέπτες που θα εμπιστευτούν με την παρουσία τους ένα από τα 38 e-Global σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, τα e-Global παρέχουν την υψηλότερη ταχύτητα σύνδεσης (50Μbps), τους πλέον σύγχρονους υπολογιστές και τις οικονομικότερες χρεώσεις που προσελκύουν το κοινό όλων των ηλικιών

Με τη λειτουργία των νέων αυτών καταστημάτων η e-Global υλοποιεί με μεγάλα επιχειρηματικά βήματα το στρατηγικό της στόχο για ένα κατάστημα e-Global σε κάθε μεγάλη πόλη της Ελλάδος.

Τα τρία νέα e-Global σε Αθήνα και Κρήτη χρησιμοποιούν τεχνολογίες αιχμής και την καινοτομία wan-lan, που προσφέρει τη διασύνδεση μεταξύ των καταστημάτων (WAN), μια τεχνολογία που εξομοιώνει το ευρύ δίκτυο με το τοπικό, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε ανθρώπους που είναι χιλιόμετρα μακριά να επικοινωνούν και να παίζουν παιχνίδια σαν να είναι στον ίδιο χώρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v