Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank Properties: Πρεμιέρα στις 12 Απριλίου

Ξεκινά από την Τετάρτη 12 Απριλίου 2006 η διαπραγμάτευση όλων των μετοχών της Eurobank Properties ΑΕΕΑΠ στην αγορά Αξιών του ΧΑ στην κατηγορία της μεγάλης κεφαλαιοποίησης.

Eurobank Properties: Πρεμιέρα στις 12 Απριλίου
Ξεκινά από την Τετάρτη 12 Απριλίου 2006 η διαπραγμάτευση όλων των μετοχών της Eurobank Properties ΑΕΕΑΠ (24.400.000) στην αγορά Αξιών του ΧΑ στην κατηγορία της μεγάλης κεφαλαιοποίησης.

Ο κωδικός διαπραγμάτευσης της μετοχής είναι ”ΕΥΠΡΟ” και με λατινικούς χαρακτήρες ”EUPRO”.

Η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας θα είναι 15,60 ευρώ ανά μετοχή ίση με την Τιμή Διάθεσης που καθορίσθηκε από τον Συντονιστή Κύριο Ανάδοχο της Εγχώριας Προσφοράς και τον Διαχειριστή του Βιβλίου Προσφορών της Διεθνούς Προσφοράς βάσει της διαδικασίας του Βιβλίου Προσφορών.

Σε ό,τι αφορά την Εγχώρια Προσφορά, ο ανώτατος αριθμός μετοχών που κατανεμήθηκε σε Ειδικό Επενδυτή ανέρχεται σε 73.550 μετοχές και αφορά δύο (2) Ειδικούς Επενδυτές, ενώ ο ανώτατος αριθμός μετοχών που κατανεμήθηκε σε μη Ειδικό Επενδυτή ανέρχεται σε 80 μετοχές και αφορά περισσότερους από 34.500 επενδυτές.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ”Eurobank Properties Α.Ε.Ε.Α.Π.” ανακοινώνει ότι η Εταιρεία θα επενδύσει τα κεφάλαια που αντλήθηκαν από τη Συνδυασμένη Προσφορά σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2778/1999 περί επενδύσεων των Ανωνύμων Εταιριών Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία και σύμφωνα με την επενδυτική της πολιτική, όπως σχετικά αναφέρεται στο Ενημερωτικό Δελτίο.

Τα συνολικά καθαρά έσοδα της Συνδυασμένης Προσφοράς που αφορούν στην εταιρεία διαμορφώθηκαν σε 79.308 χιλ. ευρώ, μετά την αφαίρεση των αντίστοιχων εξόδων, ύψους 6.649 χιλ. ευρώ περίπου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ενημερώνει ότι το σύνολο των μετοχών (νέες και υφιστάμενες) που διατέθηκαν στη Συνδυασμένη Προσφορά είναι σε άυλη μορφή και θα πιστωθούν στη Μερίδα και το Λογαριασμό Αξιών που τηρεί ο κάθε δικαιούχος στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (ΣΑΤ) σύμφωνα με τα στοιχεία που δήλωσε κατά τη συμμετοχή του στη Συνδυασμένη Προσφορά.

Οι μετοχές θα πιστωθούν στις Μερίδες και στους Λογαριασμούς Αξιών των δικαιούχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (ΣΑΤ) δύο ημέρες πριν την έναρξη διαπραγμάτευσης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v