Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Και η αγορά της Αιγύπτου στο στόχαστρο της Εθνικής

Και η αγορά της Αιγύπτου μπαίνει στο μικροσκόπιο της Εθνικής Τράπεζας, όπως ανέφερε στο euro2day.gr πηγή προσκείμενη στη διοίκηση του ομίλου, σύμφωνα με την οποία θα εξεταστεί κάθε ενδιαφέρουσα πρόταση που θα υπάρξει από την εν λόγω χώρα.

Και η αγορά της Αιγύπτου στο στόχαστρο της Εθνικής
του Γιώργου Μαντέλα

Και η αγορά της Αιγύπτου μπαίνει στο μικροσκόπιο της Εθνικής Τράπεζας. Πηγή προσκείμενη στη διοίκηση του ομίλου έκανε γνωστό πριν από λίγο στο euro2day.gr πως η συγκεκριμένη χώρα έχει μπει στο πεδίο ενδιαφέροντος της Εθνικής Τράπεζας και θα εξεταστεί κάθε ενδιαφέρουσα πρόταση που θα υπάρξει από την εν λόγω περιοχή.

Η Εθνική Τράπεζα πρόσφατα προχώρησε στην κεφαλαιακή ενίσχυση των καταστημάτων που διατηρεί στην Αίγυπτο, από τα μέσα της δεκαετίας του ’60, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης που της απηύθυναν οι αιγυπτιακές αρχές, γεγονός το οποίο από μόνο του αποδεικνύει ότι η αιγυπτιακή αγορά ενδιαφέρει άμεσα το μεγαλύτερο ελληνικό πιστωτικό ίδρυμα.

Τα εκεί καταστήματα της Εθνικής θα χρησιμοποιηθούν γι’ αυτό το άνοιγμα ως ”βατήρες”, όπως συνέβη και σε ανάλογες περιπτώσεις στη Βαλκανική και σε χώρες της ανατολικής λεκάνης της Μεσογείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v