Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Ξεκίνησε το project στη Μοντάνα των ΗΠΑ

Πρόσφατα ξεκίνησε η λειτουργία του δεύτερου συστήματος της Intralot στις ΗΠΑ. Το νέο σύστημα διαχείρισης παιχνιδιών τύπου Λόττο και στιγμιαίων λαχείων σχεδίασε και εγκατέστησε η Intralot USA, θυγατρική της Intralot στην Αμερική, για λογαριασμό του Κρατικού Οργανισμού Τυχερών Παιχνιδιών της Μοντάνα.

Intralot: Ξεκίνησε το project στη Μοντάνα των ΗΠΑ
Πρόσφατα ξεκίνησε η λειτουργία του δεύτερου συστήματος της Intralot στις ΗΠΑ. Το νέο σύστημα διαχείρισης παιχνιδιών τύπου Λόττο και στιγμιαίων λαχείων σχεδίασε και εγκατέστησε η Intralot USA, θυγατρική της Intralot στην Αμερική, για λογαριασμό του Κρατικού Οργανισμού Τυχερών Παιχνιδιών της Μοντάνα.

To νέο σύστημα που εγκαταστάθηκε στον Κρατικό Οργανισμό Τυχερών Παιχνιδιών της Μοντάνα και αποτελεί την πρώτη εγκατάσταση της Intralot σε UNIX πλατφόρμα στις ΗΠΑ, βασίζεται στο ανοικτής αρχιτεκτονικής κεντρικό σύστημα LOTOS™ O/S σε πλατφόρμα UNIX (ΙΒΜ-ΑΙΧ), το οποίο εξασφαλίζει ταχύτητα, διαλειτουργικότητα, αξιοπιστία και ασφάλεια για τη βέλτιστη λειτουργία του Οργανισμού.

Η εγκατάσταση των τερματικών CORONIS HE, του κεντρικού συστήματος LOTOS O/S, του τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, καθώς και η εκπαίδευση των χρηστών που οδήγησαν στην ομαλή μετάβαση στο νέο σύστημα, πραγματοποιήθηκαν μέσα στο σύντομο χρονικό διάστημα των 3 μηνών.

Η μετάπτωση στο σύστημα της Intralot πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, ενώ το παλαιό σύστημα, άλλου προμηθευτή, ήταν ακόμη σε λειτουργία, διασφαλίζοντας έτσι την απρόσκοπτη λειτουργία του Οργανισμού.

To σύστημα ξεκίνησε έπειτα από μια σειρά σεμιναρίων που πραγματοποίησε εξειδικευμένο προσωπικό της Intralot USA προς τους ιδιοκτήτες πρακτορείων όλης της πολιτείας της Μοντάνα. Για ένα μήνα, οι πράκτορες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν στη χρήση του νέου δικτύου, στη λειτουργία των νέων τερματικών και του ανάλογου λογισμικού αλλά και στις πρακτικές της βέλτιστης εξυπηρέτησης των πελατών και στην ασφάλεια των συναλλαγών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot , κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, δήλωσε: ”Η έναρξη του συστήματος της Intralot στον Κρατικό Οργανισμό Τυχερών Παιχνιδιών της Μοντάνα αποτελεί τη δεύτερη επιτυχία μας στις ΗΠΑ, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά την αρτιότητα των τεχνολογικών λύσεων που προσφέρουμε στους πελάτες μας – και ιδιαίτερα στην απαιτητική αγορά της Β. Αμερικής. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας με τον Οργανισμό θα στεφθεί με ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες, όπως άλλωστε συνέβη και με την Λοταρία της Νεμπράσκα”.

Ο Διευθυντής του Κρατικού Οργανισμού Τυχερών Παιχνιδιών της Μοντάνα, κ. George Parisot, δήλωσε: ”Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι με την εξέλιξη της συνεργασίας μας με την Intralot , που επισφραγίζεται με την επιτυχία της σημερινής έναρξης λειτουργίας του συστήματος. Πιστεύουμε ότι η αναβάθμιση του συστήματος με του νέου τύπου τερματικά και λογισμικό, έχει να αποφέρει πολλαπλά οφέλη τόσο στον Κρατικό Οργανισμό Τυχερών Παιχνιδιών της Μοντάνας όσο και στους παίκτες που θα χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες που αυτός προσφέρει”.

Υπενθυμίζεται ότι η Intralot υπέγραψε τη συγκεκριμένη σύμβαση ύστερα από διαγωνισμό στον οποίο η εταιρία αναδείχθηκε πρώτος μειοδότης και ότι αποτελεί την πρώτη μη-αμερικανική εταιρία-προμηθευτής που δραστηριοποιείται στην αμερικανική αγορά τυχερών παιχνιδιών.

Η 7ετής αυτή σύμβαση περιλαμβάνει την προμήθεια 750 τερματικών προηγμένης τεχνολογίας CORONIS HE, το on-line κεντρικό σύστημα LOTOS O/S σε πλατφόρμα IBM AIX, καθώς και ένα σύγχρονο δορυφορικό δίκτυο, για τη διασύνδεση των τερματικών με το κεντρικό σύστημα. Στόχος της αναβάθμισης αυτής είναι η ανάπτυξη καινοτόμων προγραμμάτων marketing που θα συμβάλλουν στην αύξηση της κερδοφορίας του Οργανισμού Τυχερών παιχνιδιών της Μοντάνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v