Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

TOUSA: Ομολογιακό δάνειο ύψους 250 εκατ. δολαρίων

Στη σύναψη ομολογιακού δανείου ύψους 250 εκατ. δολαρίων, αποπληρωτέο τον Απρίλιο του 2011, με επιτόκιο 8,25% προχώρησε η TOUSA θυγατρική της Τεχνικής Ολυμπιακής στην Αμερική, με στόχο την αποπληρωμή των βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων της TOUSA.

TOUSA: Ομολογιακό δάνειο ύψους 250 εκατ. δολαρίων
Στη σύναψη ομολογιακού δανείου ύψους 250 εκατ. δολαρίων, αποπληρωτέο τον Απρίλιο του 2011, με επιτόκιο 8,25% προχώρησε η TOUSA θυγατρική της Τεχνικής Ολυμπιακής στην Αμερική.

Σκοπός του δανείου είναι η αποπληρωμή βραχυπρόθεσμων υποχρεώσεων της ”revolving line of credit” καθώς και η εξυπηρέτηση άλλων αναγκών της TOUSA.

Ειδικότερα όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η TOUSA στις 5 Απριλίου, αφού προέβη αρχικά σε προσφορά πρόθεσης σύναψης ομολογιακού δανείου (senior notes) ύψους 250 εκατ. δολαρίων, προχώρησε αυθημερόν στη διάθεση και καθορισμό επιτοκίου ολόκληρου του ως άνω δανείου, αποπληρωτέου τον Απρίλιο του 2011, με επιτόκιο 8,25% και για το οποίο, βάσει του κανονισμού της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Αμερικής (SEC) δεν απαιτείται η προηγούμενη έγκριση των εκεί χρηματιστηριακών αρχών.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται πως το ομολογιακό δάνειο και σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς της Αμερικής, προσφέρθηκε σε επενδυτές εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών χωρίς να απαιτείται η έγκριση των αμερικανικών χρηματιστηριακών αρχών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v