Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νειάδας: Διαγωνισμός ΟΠΑΠ ολοκληρώνεται σύντομα

Ο ΟΠΑΠ εκτιμάει ότι ο διαγωνισμός για την αναβάθμιση του τεχνολογικού του εξοπλισμού θα ολοκληρωθεί σύντομα, προκειμένου ο οργανισμός να είναι έτοιμος να επεκτείνει τις υπηρεσίες του, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλός του την Πέμπτη.

Νειάδας: Διαγωνισμός ΟΠΑΠ ολοκληρώνεται σύντομα
Ο ΟΠΑΠ εκτιμάει ότι ο διαγωνισμός για την αναβάθμιση του τεχνολογικού του εξοπλισμού θα ολοκληρωθεί σύντομα, προκειμένου ο οργανισμός να είναι έτοιμος να επεκτείνει τις υπηρεσίες του, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλός του Β. Νειάδας την Πέμπτη, μεταδίδει το Reuters.

”Ο διαγωνισμός για την αναβάθμιση του τεχνολογικού μας εξοπλισμού βρίσκεται σε φάση αξιολόγησης. Εκτιμούμε ότι η διαδικασία θα προχωρήσει ομαλά και σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα”, τόνισε ο Βασίλης Νειάδας σε ομιλία του σε συνέδριο του Economist Conferences.

Ο κ. Νειάδας υποστήριξε ότι ο εκσυγχρονισμός του μηχανογραφικού συστήματος είναι απαραίτητος, ώστε ο ΟΠΑΠ να είναι έτοιμος να επεκταθεί και σε νέα μέσα διεξαγωγής παιχνιδιών, όπως το Διαδίκτυο, τα κινητά τηλέφωνα και η διαδραστική τηλεόραση και να μπορεί να προσφέρει νέες υπηρεσίες, όπως πληρωμές λογαριασμών και διάθεση εισιτηρίων αθλητικών και πολιτισμικών εκδηλώσεων.

”Είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε προετοιμασμένοι, αν και όποτε επιτραπεί η χρήση των εναλλακτικών μέσων στη χώρα μας, να μπορούμε άμεσα να επεκταθούμε σε αυτά”, πρόσθεσε.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v