Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

LAMDA: Συζητήσεις για πώληση της Αργοναύτης ΑΝΕ

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις για την πώληση της Αργοναύτης ΑΝΕ, θυγατρικής της Lamda Shipyard, με όμιλο Ελλήνων επιχειρηματιών του κλάδου όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ενημέρωσης των αναλυτών και των θεσμικών επενδυτών για τα πεπραγμένα του 2005 από τη διοίκηση της Lamda Development.

LAMDA: Συζητήσεις για πώληση της Αργοναύτης ΑΝΕ
Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις για την πώληση της Αργοναύτης ΑΝΕ, θυγατρικής της Lamda Shipyard, με όμιλο Ελλήνων επιχειρηματιών του κλάδου όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής (5/4) ενημέρωσης των αναλυτών και των θεσμικών επενδυτών για τα πεπραγμένα του 2005 από τη διοίκηση της Lamda Development.

Επίσης, η διοίκηση της εταιρίας ανέφερε πως η Lamda Development θα εισπράξει επιπλέον τίμημα τουλάχιστον 4,5 εκατ. ευρώ σε υλοποίηση προηγούμενης συμφωνίας πώλησης κοινών ονομαστικών μετοχών της Eurobank Properties ΑΕΕΑΠ στην EFG Eurobank Ergasias.

Στο πλαίσιο της διευθέτησης των εκκρεμοτήτων της επένδυσης στη Lamda Ακίνητα στην οποία η Lamda Development συμμετέχει με 50%, η εταιρία βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με ελληνική εταιρία για την αξιοποίηση του ακινήτου αυτού.

Τέλος, η εταιρία εξετάζει τη δημιουργία, επενδυτικού κεφαλαίου κλειστού τύπου με σκοπό να επενδύσει στον κλάδο των ακινήτων στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Τη διαχείριση αυτού του fund, στο οποίο θα συμμετέχουν και άλλοι τρίτοι επενδυτές, θα αναλάβει η Lamda Development.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v