Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OTENET: Συνεργασία με Google

Τη συνεργασίας της με το Google, την κορυφαία μηχανή αναζήτησης, ανακοίνωσε η ΟΤΕΝΕΤ, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες του portal της (www.otenet.gr), να πραγματοποιούν ”ηλεκτρονικές αναζητήσεις” (search) μέσω του Google Websearch.

OTENET: Συνεργασία με Google
Τη συνεργασίας της με το Google, την κορυφαία μηχανή αναζήτησης, ανακοίνωσε η ΟΤΕΝΕΤ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση μέσω της εν λόγω συνεργασίας η ΟΤΕΝΕΤ παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες του portal της (www.otenet.gr), να πραγματοποιούν ”ηλεκτρονικές αναζητήσεις” (search) μέσω του Google Websearch.

Μέσω αυτής της συνεργασίας οι επισκέπτες του ΟΤΕΝΕΤ Portal, www.otenet.gr, έχουν στη διάθεσή τους ένα από τα πιο δυναμικά και αξιόπιστα εργαλεία αναζήτησης και πλοήγησης στο Διαδίκτυο, είτε απευθείας από το www.otenet.gr, είτε μέσω της μηχανής αναζήτησης, ΟΤΕΝΕΤ AnazitisiS (www.anazitisis.gr).

Τέλος, η συνεργασία αυτή μεγιστοποιεί τo ”advertising reach” καθώς οι Έλληνες διαφημιστές και διαφημιζόμενοι που συμμετέχουν στο Google AdWords πρόγραμμα θα προβάλλονται –ανάλογα με τον όρο αναζήτησης- και στα ”search” των χρηστών του www.otenet.gr και του www.anazitisis.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v