Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Eurobank-ΕΤΕ θα καταθέσουν προσφορά για Εμπορική

Η Εθνική Τράπεζα και η Eurobank θα καταθέσουν προσφορά για την Εμπορική, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, που επικαλείται τραπεζικές πηγές.

Eurobank-ΕΤΕ θα καταθέσουν προσφορά για Εμπορική
Η Εθνική Τράπεζα και η Eurobank θα καταθέσουν προσφορά για την Εμπορική, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, που επικαλείται τραπεζικές πηγές.

Η κατάθεση προσφορών αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day, να ολοκληρωθεί την Τετάρτη έτσι ώστε η όλη διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί εντός του Αυγούστου.   

Ενδιαφέρον για την Εμπορική έχει εκφράσει και η Alpha Bank. Στα επιτελεία των τραπεζών συντάσσονται ήδη οι τελικές δεσμευτικές προσφορές με βάση τις προϋποθέσεις που έθεσαν προς τους υποψήφιους αγοραστές αλλά και προς τον πωλητή, τη γαλλική Credit Agricole, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, και η Τράπεζα της Ελλάδος.

Σε ό,τι αφορά τον όμιλο της Alpha Bank, ο οποίος είναι ο μοναδικός εκ των τριών που έχει καταθέσει τελική πρόταση για εξαγορά της Εμπορικής, πηγές του οικονομικού επιτελείου αναφέρουν ότι "πρέπει να την ξαναγράψει σε ορισμένα σημεία, έτσι ώστε να ευθυγραμμιστεί με τις προϋποθέσεις της ΤτΕ και του ΤΧΣ".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v