Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πετζετάκις: Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99

Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 κατέθεσε σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες την περασμένη Δευτέρα η ιστορική βιομηχανία Α.Γ. Πετζετάκις, προκειμένου να εξασφαλίσει τις αναγκαίες προϋποθέσεις για την είσοδο στρατηγικού επενδυτή.

Πετζετάκις: Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99
Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 κατέθεσε, σύμφωνα με ακριβείς πληροφορίες, την περασμένη Δευτέρα η ιστορική βιομηχανία Α.Γ. Πετζετάκις, προκειμένου να εξασφαλίσει προστασία από πιστωτές αλλά και τις αναγκαίες προϋποθέσεις για την είσοδο στρατηγικού επενδυτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Euro2day, η διοίκηση της εισηγμένης βρίσκεται εδώ και μήνες σε επαφή με ξένο όμιλο, κολοσσό στον κλάδο του, ο οποίος ενδιαφέρεται να εισέλθει στην ελληνική και στη νοτιοαφρικανική αγορά.

Η αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 εκτιμάται ότι δεν θα αποτελέσει πρόσκομμα σε ενδεχόμενη συμφωνία με τον ενδιαφερόμενο στρατηγικό, εφόσον βέβαια ευοδωθούν οι συζητήσεις.

Η αίτηση αναμένεται να λάβει ημερομηνία συζήτησης σήμερα.

Εν τω μεταξύ, σήμερα παρουσιάζεται στον εισαγγελέα και αναμένεται να αποφυλακιστεί ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ομίλου Γ. Πετζετάκις, κατόπιν παροχής εγγυήσεων, μετά τη σύλληψή του την Τρίτη από την οικονομική αστυνομία για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 2,9 εκατ. ευρώ.  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v