Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Commercial Value: Ζητά αποδέσμευση λογαριασμών

Ποσό ύψους 15 εκατ. από τα – δεσμευμένα- περιουσιακά στοιχεία της Commercial Value απελευθέρωσε η ΕΠΕΙΑ, προκειμένου να πληρωθούν αιτήσεις εξαγορών συμβολαίων που έχουν συσσωρευθεί εδώ και μήνες. Τι λέει η εταιρία.

Commercial Value: Ζητά αποδέσμευση λογαριασμών
Ποσό ύψους 15 εκατ. ευρώ από τα – δεσμευμένα- περιουσιακά στοιχεία της Commercial Value απελευθέρωσε η ΕΠΕΙΑ προκειμένου να πληρώσει η ασφαλιστική αιτήσεις εξαγορών συμβολαίων που έχουν συσσωρευθεί εδώ και μήνες.

Μόλις την περασμένη Τρίτη η ΕΠΕΙΑ απάντησε θετικά στο αίτημα της Commercial Value, απελευθερώνοντας λογαριασμούς της ασφαλιστικής προκειμένου να πληρωθούν περί τις 2000 αιτήσεις εξαγορών που έχουν κατατεθεί από ασφαλισμένους της. Το συνολικό ύψος των οποίων ανέρχεται σε 15 εκατ. ευρώ!!

Η ασφαλιστική πληρώνει σύμφωνα με την διοίκησή της κανονικά αποζημιώσεις και έχει καταβάλει περίπου 103 εκατ. ευρώ για αποζημιώσεις και εξαγορές συμβολαίων εντός του 2009

***Σήμερα το απόγευμα η Commercial Value εξέδωσε την κατωτέρω ανακοίνωση

Με την απόφαση αρ. 169 / 21-12-09 της ΕΠΕΙΑ (Εποπτεύουσας Αρχής των Ασφαλιστικών Εταιριών), δεσμεύτηκαν οι λογαριασμοί της εταιρείας μας από 21/12/09, αναφέρει η Commercial Value σε σχετική ανακοίνωση. 

Με βάση την παραπάνω απόφαση, πληρωμές ζημιών μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο κατόπιν ειδικής έγκρισης της παραπάνω Αρχής.

Με την με αρ. 674 / 22-12-09 επιστολή μας έχουμε ζητήσει την απεμπλοκή των λογαριασμών προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τις υποχρεώσεις προς τους ασφαλισμένους μας.

Ζητάμε την κατανόηση σας για την ταλαιπωρία σας για την οποία δεν είναι υπεύθυνη η εταιρία μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ΕΠΕΙΑ Υπατίας 5, Αθήνα. Τηλέφωνο 210 3272600, αναφέρει η Commercial Value.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v