Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cardico:Σε συζητήσεις με τις τράπεζες για οφειλές

Σε τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με τις τράπεζες για τη ρύθμιση των οφειλών της αλλά και την περαιτέρω χρηματοδότησή της βρίσκεται η Cardico.

Cardico:Σε συζητήσεις με τις τράπεζες για οφειλές
Σε τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων με τις τράπεζες για τη ρύθμιση των οφειλών της αλλά και την περαιτέρω χρηματοδότησή της βρίσκεται η Cardico

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση: "Η Κ. Καρδασιλάρης & Υιοί γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό σε σχέση με διάφορες φήμες που κυκλοφορούν ότι η εταιρία εξακολουθεί κανονικά την λειτουργία της τροφοδοτώντας την πελατεία της σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το τελευταίο διάστημα η εταιρία βρίσκεται σε τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων για την ρύθμιση των συνολικών οφειλών της με τις πιστώτριες τράπεζες και την περαιτέρω χρηματοδότηση της για την επίτευξη των εταιρικών της στόχων.

Η εταιρία μετά τη λήξη των απεργιακών κινητοποιήσεων στο λιμάνι του Πειραιά που ταλαιπώρησαν επί τρία σχεδόν χρόνια την ομαλή λειτουργία της, βρίσκεται σε στάδιο ανασυγκρότησης και επαναφοράς του πελατειακού της δυναμικού ώστε πολύ σύντομα να ανακτήσει τη θέση που κατείχε στην ευρωπαϊκή αγορά προ των απεργιακών κινητοποιήσεων.

Το διοικητικό συμβούλιο προβαίνει σε κάθε αναγκαία ενέργεια για την ισχυροποίηση της παρουσίας της εταιρίας στη ευρωπαϊκή αγορά".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v