Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Προσφεύγει στη δικαιοσύνη η Citibank

Στην ελληνική δικαιοσύνη θα καταφύγει Citibank για να προσβάλλει το πρόστιμο των 300.000 ευρώ που της επέβαλλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την υπόθεση της Lehman.

Προσφεύγει στη δικαιοσύνη η Citibank
Στην ελληνική δικαιοσύνη θα καταφύγει Citibank για να προσβάλλει το πρόστιμο των 300.000 ευρώ που της επέβαλλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την υπόθεση της Lehman.

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι η Τράπεζα συνεργάστηκε πλήρως με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σχετικά με την υπόθεση Lehman.

Σεβόμαστε την απόφαση της Επιτροπής, ωστόσο διαφωνούμε με την επιβολή του προστίμου προς τη Citibank. Είμαστε βέβαιοι για τη σωστή τήρηση των διαδικασιών και της εκάστοτε ισχύουσας νομοθεσίας. Ως εκ τούτου θα προσβάλουμε το πρόστιμο ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Η Citibank βρίσκεται στο πλευρό των πελατών της που είχαν επενδύσει σε προϊόντα με εκδότη και εγγυητή τη Lehman Brothers, παρέχοντάς τους συνεχή ενημέρωση με απόλυτη διαφάνεια. Προστατεύουμε τα συμφέροντά τους σχετικά με τις διαδικασίες πτώχευσης της Lehman και τους βοηθούμε στη διαχείριση της όλης διαδικασίας. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v