Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Υπεγράφη η σύμβαση για δορυφορική τηλεόραση

Υπογράφηκε στις 31/7/2009 μεταξύ της Hellas Sat -μέλους του ομίλου ΟΤΕ- και του ελληνικού δημοσίου η σύμβαση παραχώρησης για υπηρεσίες συνδρομητικής δορυφορικής τηλεόρασης, από τον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών.

ΟΤΕ: Υπεγράφη η σύμβαση για δορυφορική τηλεόραση
Υπογράφηκε στις 31/7/2009 μεταξύ της Hellas Sat -μέλους του ομίλου ΟΤΕ- και του ελληνικού δημοσίου η σύμβαση παραχώρησης για υπηρεσίες συνδρομητικής δορυφορικής τηλεόρασης, από τον αρμόδιο υπουργό Εσωτερικών, κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Η σύμβαση αυτή για παροχή υπηρεσιών συνδρομητικής δορυφορικής τηλεόρασης, η οποία είναι η δεύτερη στην ελληνική αγορά έπειτα από 10 χρόνια, αποτελεί σταθμό για τα ελληνικά τηλεοπτικά δρώμενα.

Με την άδεια αυτή, o όμιλος ΟΤΕ αποκτά το δικαίωμα να παρέχει υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης μέσω δορυφόρου, προσφέροντας περισσότερες επιλογές στον Έλληνα καταναλωτή.

Ας σημειωθεί ότι ο όμιλος ΟΤΕ διαθέτει ήδη παρουσία στη ρουμανική αγορά δορυφορικής ψηφιακής τηλεόρασης με την υπηρεσία Dolce, που προσφέρει η RomΤelecom, θυγατρική του ΟΤΕ, μέσω του δορυφόρου Hellas Sat 2. Ο αριθμός των συνδρομητών της υπηρεσίας Dolce -που μεταδίδεται σε ολόκληρη τη Ρουμανία- έφτασε σε σχεδόν τις 750.000 το α΄ τρίμηνο του 2009.

Αντίστοιχη συνεργασία έχει η Hellas Sat και με την επιτυχημένη βουλγαρική δορυφορική πλατφόρμα Bulsatcom για τη μετάδοση των τηλεοπτικών της καναλιών, συμπεριλαμβανομένου τηλεοπτικού περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας (HDTV).

Σήμερα, περίπου 2.500.000 νοικοκυριά από τη Μέση Ανατολή και την Ευρώπη λαμβάνουν υπηρεσίες δορυφορικής τηλεόρασης μέσω του δορυφόρου Hellas Sat 2.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v