Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Τελεσίγραφο από Μαυροβούνιο για EPCG

Προθεσμία έως σήμερα έδωσε η κυβέρνηση του Μαυροβουνίου στη ΔΕΗ προκειμένου αυτή να αποσύρει όλους τους όρους που συνδέονται με την προσφορά της για την κρατική εταιρία ενέργειας EPCG, μεταδίδει το Reuters.

ΔΕΗ: Τελεσίγραφο από Μαυροβούνιο για EPCG
Προθεσμία έως σήμερα 29 Ιουλίου έδωσε η κυβέρνηση του Μαυροβουνίου στη ΔΕΗ προκειμένου αυτή να αποσύρει όλους τους όρους που συνδέονται με την προσφορά της για την κρατική εταιρία ενέργειας EPCG, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο υψηλόβαθμη πηγή από τη γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με το τηλεγράφημα, σε περίπτωση που η ΔΕΗ αρνηθεί να απεξαρτήσει την προσφορά της από όλους τους όρους, θα χάσει τον διαγωνισμό έστω κι αν είχε υποβάλει την καλύτερη πρόταση.

Με προσφορά 11,1 ευρώ ανά μετοχή η ΔΕΗ φέρεται να έχει ξεπεράσει την ιταλική A2A, η οποία προσφέρει 8,4 ευρώ ανά τίτλο. Η σημερινή ημέρα είναι η τελευταία προθεσμία. Η Επιχείρηση θα πρέπει να παραιτηθεί από όλους τους όρους που έχει θέσει προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία στις 30 Σεπτεμβρίου. Αυτό ανέφερε η πηγή στο Reuters.

Σύμφωνα με το ίδιο τηλεγράφημα, οι όροι σχετίζονται με την απροθυμία της ΔΕΗ να εξαγοράσει το ποσοστό της A2A αλλά και με την επιθυμία της να καθορίζει ελεύθερα τις τιμές του ρεύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, η ΔΕΗ θα ανοίξει τα χαρτιά της για το επόμενο βήμα της σήμερα το απόγευμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v