Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μύλοι Λούλη:Προχωρά σε ανασχεδιασμό εγκαταστάσεων

Το Δ.Σ. της Μύλοι Λούλη ανακοινώνει ότι με την από 6/5/2009 απόφασή του, μελετά να προχωρήσει σε μία εκτεταμένη, κίνηση εκσυγχρονισμού των κτιριακών εγκαταστάσεων της βιομηχανικής μονάδας στο Κερατσίνι Αττικής.

Μύλοι Λούλη:Προχωρά σε ανασχεδιασμό εγκαταστάσεων
Το Δ.Σ. της Μύλοι Λούλη ανακοινώνει ότι με την από 6/5/2009 απόφασή του, μελετά να προχωρήσει σε μία εκτεταμένη, κίνηση εκσυγχρονισμού των κτιριακών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων της βιομηχανικής μονάδας η οποία βρίσκεται στο Κερατσίνι Αττικής.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε αυτή τη μονάδα στεγαζόταν παλαιότερα η εταιρεία "ΜΥΛΟΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε." η οποία εξαγοράσθηκε μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών από τη "ΜΥΛΟΙ ΛΟΥΛΗ Α.Ε." το 1999 και συγχωνεύθηκε δια απορροφήσεως το 2004.

Ως εκ τούτου, προκειμένου να εφαρμοστούν οι νέες τεχνολογίες με σκοπό την αναβάθμιση της παραγωγικής διαδικασίας και την μείωση του κόστους παραγωγής, η εταιρεία μελετά να προχωρήσει στο ριζικό ανασχεδιασμό των κτιριακών και μηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Σημειώνεται, ότι η υλοποίηση αυτού του σχεδίου έχει ήδη δρομολογηθεί από την εταιρεία, τα πρώτα δε βήματα ήδη λαμβάνουν χώρα με τη σταδιακή διακοπή και μεταφορά της παραγωγικής δραστηριότητας από τη βιομηχανική μονάδα στο Κερατσίνι Αττικής στη βιομηχανική μονάδα στη Σούρπη Μαγνησίας.

Η εταιρεία θα συνεχίσει κανονικά τις πωλήσεις της, μέσω του κέντρου αποθήκευσης και διανομής που διαθέτει στο Αιγάλεω (Πάροδος Ιεράς Οδού 131). Η κίνηση αυτή δεν θα έχει καμία επίπτωση στον κύκλο εργασιών της.
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v