ΑΝΕΚ: Προχωρημένες διαπραγματεύσεις για HSW

Σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ για σύναψη συμφωνίας που αφορά στην αγορά ποσοστού 33,35% που κατέχει στη Hellenic Seaways βρίσκεται η ΑΝΕΚ σύμφωνα με ανακοίνωση στο Χ.Α.

ΑΝΕΚ: Προχωρημένες διαπραγματεύσεις για HSW
Σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων με την εταιρία ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝΕ για τη σύναψη επιχειρηματικής συμφωνίας που αφορά στην αγορά από την εταιρία ποσοστού 33,35% που κατέχει στη Hellenic Seaways βρίσκεται η ΑΝΕΚ, σύμφωνα με ανακοίνωση στο Χ.Α.  

Η ΑΝΕΚ αναφέρει πως δεσμεύεται να ενημερώσει προσηκόντως το επενδυτικό κοινό για κάθε περαιτέρω ουσιώδη εξέλιξη σύμφωνα με τις διάτάξεις της κείμενης νομοθεσίας. 

"Η παρούσα ανακοίνωση λαμβάνει χώρα κατόπιν της από 7/5/2007 σχετικής επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς". 

Η ανακοίνωση των Μινωικών Γραμμών

"Η Εταιρεία Μινωικές Γραμμές Α.Ν.Ε. ανακοινώνει ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την εταιρεία "Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης Α.Ε." για την πώληση του συνόλου της συμμετοχής της στην εταιρεία Hellenic Seaways S.A. (ποσοστό συμμετοχής 33,35%).

Εφόσον υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη, η Εταιρεία σεβόμενη της επιταγές της χρηματιστηριακής νομοθεσίας θα προβεί σε σχετική ανακοίνωση".

Αυτή την ώρα στο Χ.Α. ο τίτλος της ΑΝΕΚ ενισχύεται κατά 18,18% στο 1,17 ευρώ, ενώ η μετοχή των Μινωικών εμφανίζει άνοδο 7,72% στα 3,49 ευρώ.

Σημειώνεται ότι το "φούντωμα" των σχετικών συζητήσεων ανέφερε την Παρασκευή η στήλη "Εκηβόλος".  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v