Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Την επόμενη Τρίτη οι συζητήσεις με MIG για ΟΑ

Την επόμενη Τρίτη ξεκινούν οι συζητήσεις μεταξύ των συμβούλων της κυβέρνησης και της MIG για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής, όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης.

Την επόμενη Τρίτη οι συζητήσεις με MIG για ΟΑ
Την επόμενη Τρίτη ξεκινούν οι συζητήσεις μεταξύ των συμβούλων της κυβέρνησης και της MIG για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής, όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης.

H πρόσκληση είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε άλλον επενδυτή εκφράσει σχετικό ενδιαφέρον, με δημόσια δήλωσή του, πρόσθεσε ο κ. Χατζηδάκης.

Αυτονόητο είναι -σημείωσε- πως η επισημοποίηση της όποιας συμφωνίας για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής θα λάβει χώρα μετά τη σχετική έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

---Το πλήρες κείμενο της δήλωσης του κ. Κ. Χατζηδάκη

Ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης, αρμόδιος για την αποκρατικοποίηση της Ο.Α., έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Την επόμενη Τρίτη ξεκινούν οι συζητήσεις μεταξύ των συμβούλων της κυβέρνησης και της MIG, που πρώτη εκδήλωσε το ενδιαφέρον της στη δημόσια πρόσκληση, την οποία απηύθυνε η κυβέρνηση για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής.

Υπενθυμίζεται ότι η πρόσκληση αυτή είναι ανοιχτή σε οποιονδήποτε άλλον επενδυτή εκφράσει σχετικό ενδιαφέρον, με δημόσια δήλωσή του. Αυτονόητο είναι ότι η επισημοποίηση της όποιας συμφωνίας για την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής θα λάβει χώρα μετά τη σχετική έγκριση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v