Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αβεβαιότητα για τη Γ.Σ. του ΟΤΕ

Πλήρης αβεβαιότητα επικρατεί για το αν θα πραγματοποιηθεί ή όχι αύριο έκτακτη Γ.Σ. του ΟΤΕ, η οποία σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού στις 14/1, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί αύριο στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Αβεβαιότητα για τη Γ.Σ. του ΟΤΕ
Πλήρης αβεβαιότητα επικρατεί για το αν θα πραγματοποιηθεί ή όχι αύριο η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΟΤΕ, η οποία σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού στις 14 Ιανουαρίου, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Από την πλευρά της διεύθυνσης του ξενοδοχείου, σε ανακοίνωσή της ενημερώνει τους μετόχους του ΟΤΕ ότι «η εξαγγελθείσα έκτακτη Γενική Συνέλευση του ΟΤΕ στις 06/02/09 δεν θα πραγματοποιηθεί σε χώρους του ξενοδοχείου λόγω μη διαθεσιμότητας αιθούσης» και προτρέπει τους ενδιαφερόμενους να απευθύνονται στις υπηρεσίες του ΟΤΕ για περισσότερες πληροφορίες.

Σε επικοινωνία λοιπόν που είχαμε με τον ΟΤΕ οι υπηρεσίες του Οργανισμού μας διαβεβαίωσαν ότι η διοίκηση του ΟΤΕ θα βρίσκεται κανονικά αύριο στο εν λόγω ξενοδοχείο, προκειμένου να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων του ΟΤΕ με την οποία πρόκειται να επισημοποιηθεί η είσοδος της Deutsche Telekom στην διοίκηση του ΟΤΕ.

Ωστόσο, πριν από λίγο, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους σε ερώτηση για το αν θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ των μετόχων του ΟΤΕ στους χώρους του ξενοδοχείου μας ανέφεραν ότι «δεν υπάρχει τέτοια εκδήλωση στο πρόγραμμα του ξενοδοχείου για αύριο».

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, αιτία για τη άρνηση του ξενοδοχείου να φιλοξενήσει την εκδήλωση είναι η εξαγγελθείσα παναττική στάση εργασίας που έχει κηρύξει από τις 9 έως τις 12 αύριο το πρωί η Ομοσπονδία Εργαζομένων στον ΟΤΕ, η οποία έχει προγραμματίσει και συγκέντρωση έξω από το χώρο του ξενοδοχείου.

Σε περίπτωση που η γενική συνέλευση του ΟΤΕ δεν πραγματοποιηθεί αύριο, θα οριστεί νέα ώρα και πιθανόν νέος τόπος για την πραγματοποίησή της μετά από διάστημα 20 ημερών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v