Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε Mega, NET και On Telecoms το Champions League

Σε πυρετώδεις διεργασίες βρίσκεται το επιτελείο της On Telecoms μετά την απόκτηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων μετάδοσης του Champions League και του Κυπέλλου UEFA για την τριετία 2009 - 2012.

  • του Ηλία Ντράλλου
Σε Mega, NET και On Telecoms το Champions League
Σε πυρετώδεις διεργασίες βρίσκεται το επιτελείο της On Telecoms μετά την απόκτηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων μετάδοσης του Champions League και του Κυπέλλου UEFA για την τριετία 2009 - 2012, εξέλιξη η οποία ανέτρεψε όλα τα... προγνωστικά που ήθελαν να συμμετέχει και η NOVA, η οποία για πρώτη φορά -έπειτα από τρία χρόνια- μένει εκτός παιχνιδιού.

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο και η UEFA, τα δικαιώματα της τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων στο Champions League απέκτησαν τα κανάλια Mega Channel, ΝΕΤ, AΝΤ1 αλλά και η On Telecoms.

Η On Telecoms με την προσφορά των 7.000.000 ευρώ εξασφάλισε την αποκλειστική μετάδοση των αγώνων όλων των ημερών στο Champions League, εκτός της "πρώτης επιλογής" των NET και Mega, ενώ θα έχει και το δικαίωμα αναμετάδοσης των αποκλειστικών μεταδόσεων των παραπάνω τηλεοπτικών σταθμών μέσα από την πλατφόρμα της, όπως και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου UEFA κάθε Πέμπτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v