Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

On Telecoms: Διαψεύδει διακοπή κυκλωμάτων από ΟΤΕ

Σε διάψευση δημοσιεύματος του "Βήματος" σύμφωνα με το οποίο ο ΟΤΕ της διέκοψε τα κυκλωματα προχώρησε η ΟΝ Telecoms, ενώ σχετική επιστολή απέστειλε προς την εφημερίδα ο πρόεδρος της εταιρίας, Νίκος Μανασής.

On Telecoms: Διαψεύδει διακοπή κυκλωμάτων από ΟΤΕ
Σε διάψευση δημοσιεύματος του "Βήματος" σύμφωνα με το οποίο ο ΟΤΕ της διέκοψε τα κυκλωματα προχώρησε η ΟΝ Telecoms, ενώ σχετική επιστολή απέστειλε προς την εφημερίδα ο πρόεδρος της εταιρίας, Νίκος Μανασής.

Ειδικότερα η ON Telecoms στην ανακοίνωσή της, "διαψεύδει αναληθές δημοσίευμα όπου με «λεπτομέρειες» αναφερόταν ότι από την προηγούμενη Παρασκευή ο ΟΤΕ διέκοψε τα κυκλώματα της".

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, το δημοσίευμα προεκτείνει μάλιστα το κακοφτιαγμένο σενάριο συνδέοντας το φανταστικό γεγονός «με καθυστέρηση της διαδικασίας έμμεσης εισαγωγής στο Χ.Α που την έφερε προ αδιεξόδου»!

Η ON Telecoms, επισημαίνει ότι συναλλάσσεται με τον ΟΤΕ πάντοτε στα πλαίσια των κανονιστικών ρυθμίσεων και των καλών εμπορικών σχέσεων. Αρκούσε ένα απλό τηλεφώνημα στον ΟΤΕ ή την εταιρία για τη διασταύρωση της δήθεν είδησης της διακοπής των κυκλωμάτων.

"Η ON Telecoms έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη δεκάδων χιλιάδων οικογενειών στην Αττική συνεχίζει την μοναδική προσφορά της «TRIPLE PLAY ή DOUBLE PLAY ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2009», επεκτείνει το δίκτυο της, αναβαθμίζει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της προετοιμάζει και νέες εκπλήξεις και υλοποιεί κανονικά το επενδυτικό της πρόγραμμα που την έφερε στην πρωτοπορία της τηλεπικοινωνιακής αγοράς της χώρας μας", καταλήγει η ανακοίνωση. 

Ο Πρόεδρος της εταιρίας κ. Νίκος Μανασής απέστειλε τη συνημμένη επιστολή στη Διεύθυνση της Εφημερίδας «Το Βήμα».

Προς την Εφημερίδα «Το Βήμα» Διεύθυνση Σύνταξης

Αθήνα, 16/09/2008

Κύριοι,

Στο φύλλο της εφημερίδας σας με ημερομηνία 16/09/2008 δημοσιεύτηκε η πληροφορία ότι ο ΟΤΕ διέκοψε από την προηγούμενη Παρασκευή 12/09/2008 τα κυκλώματα της On Telecoms.

Η πληροφορία αυτή είναι αναληθής πράγμα που ευκόλως μπορούσε και μπορεί να επαληθευθεί μετά από επικοινωνία σας με την εταιρεία μας ή με τον ίδιο τον ΟΤΕ.

Παρακαλούμε την εφημερίδα σας να προβεί το συντομότερο στην ανασκευή του δημοσιεύματος αυτού καθώς και στη δημοσίευση της παρούσας.


Με τιμή,
Για την On Telecoms Α.Ε.

Νίκος Μανασής, Πρόεδρος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v